Vinn godis gör något snällt!

Jag tyckte det var dags för
någon skoj TÄVLING
bloggen och på instagram.

Vi känner för att vara lite
SNÄLLA och få göra någon
annan glad ♥

Så vi kör en MUMSIG
tävlingGodisboxen.se
står för fin-fina priser…

godisboxen

Ni får välja VALFRI Godisbox
om ni vinner (!) Då talar vi boxar som
kan innehålla både godis och biobiljetter,
ja det finns så många olika varianter, se
bara exempel här…

2

5

4
…å det här är bara en bråkdel av
vad som går att välja på. Jag gillar
godisboxen.se för det är perfekt då
man ska skicka iväg en present lite
si så där i sista minuten. Varför inte
skicka present till Mamma på
Mors Dag
!

Så denna VINST blir perfekt till dig
själv eller att ge bort till någon ♥

HUR GÖR DU?

Jopp, vi vill passa på att sprida
lite ”snällhet” för det går ju det inte
att få för mycket av, snarare åt andra
hållet, så det kan behöva uppmuntras
ibland tycker jag.

Så för att vara med, ska DU göra något
SNÄLLT för någon annan. HELT VALFRITT
vad det är för snällt, det kan vara att ge en
kram till din mamma, ge en komplimang till
en kompis, hjälpa någon med något, visa din
kärlek. Men något där DU sprider något snällt
just nu och så skriver du som kommentar vad
du har gjort. Då är du med i tävlingen.

Max kommer sedan att välja ut vinnarna.
Vi kommer ha 1 tävling här på bloggen
och 1 på vårt instagram. Så totalt 2 STYCKEN
godisboxar finns att vinna, men bara en
vinstchans per person, men för mer chans
kan du tävla på bägge, men då får du oxå
göra 2 snälla saker ;))))

Så tävlar du här på bloggen, lämnar du
kommentar till just detta inlägg, för att
vara med. Glöm ej lämna typ mailadress
eller liknande så vi kan få tag i dig om
du vinner.

Tävlingen pågår till och med 22 Maj
och så dras vinnare strax efter. Sedan får
vinnaren en godisbox hemskickad antigen
till er egen adress eller till en valfri adress
där ni kanske vill överraska någon.

/ Anna

Annons

58 reaktioner på ”Vinn godis gör något snällt!

 1. Idag sade jag till en kollega att hon hade fina kläder! Inte för att vara snäll utan för att jag verkligen menade det! Hon blev hur som helst glad! Tänk att man med några få ord kan förändra en människas dag till något bättre!

 2. Jag skulle gärna vinna godisboxen till fina fröknar som jobbar på min sons förskola. De jobbar i förorten med många barn som inte ens kan prata svenska och bemöter föräldrarna med respekt, leende och vänliga ord. Barn trivs där och de förtjänar lite sötsaker i sin vardag. De är våra änglar.
  De gör oss alla till bättre personer.
  Jag kramar snart min mamma som bor utomlands och som jag inte har träffat på ett helt år.Hon ska få en extrastor kram av mig och mina barn.

 3. Köpte glass till min sambo för han är sjuk och ganska ynklig som vissa karlar kan bli ;) ingen stor sak men han blev väldigt glad! om jag vann skulle det få bli en älsklingsbox så vi kan mysa och gå på bio när han är frisk igen. Med en ett-åring och två-åring händer det inte alltför ofta att vi unnar oss det

 4. Jag brukar lämna rabattkuponger på royal canin i min djurbutik så ägaren kan välja vem hon tycker behöver en summan på sin fodersäck (100 kr till 150). Inte mycket men hon och folket som får dom blir så tacksamma för det. Den enda som vet om att det är jag som gör det är hon i butiken. Så ingen annan vet att det kommer ifrån mig

 5. Hej Max! Jag heter Elin och är en 17 årig tjej, jag gillar att hjälpa personer speciellt min farmor som behöver mycket hjälp, besöker henne så ofta som det går, hon har haft en tuff tid nu och jag försöker stötta henne så mycket som det går, herromdagen kollade vi på en video där du sjöng och jag såg att hennes ansikte lös upp! Tack för det 💕 Skulle va mysig att få dela detta med min farmor, En sak som jag även ofta gör är att hälsa på folk jag möter då det är väldigt enkelt men det kan förgylla någons dag 😃👍🏻 Måste även säga att jag är avensjuk på ditt snygga Zlatan rum Max! 🇸🇪

 6. Jag bakade i helgen kanelbullar till alla i min familj (5 bröder med familj + föräldrar). Jag var på bakhumör och det var mycket uppskattat när jag cyklade runt och lämnade ut dem. Har turen att bo nära min stora familj ^^

 7. Jag har blivit extramamma till ett par gamla hundar som behöver vakas under hela dygnet. På så sätt kan hundarnas vanliga mamma göra annat nån gång ibland! Plus i kanten är ju att jag får umgås med två supersöta hundar!

 8. Jag mockade alla hästarnas boxar i stallet, trots att ingen sagt till mig eller jag behövde egentligen. Men vet känslan av att komma in och se att det är gjort, livet känns så mycket lättare! :D

 9. Jag gick i en snårig, kolsvart skog och letade efter en försvunnen kille här i Linköping. Tyvärr återfanns han avliden. Men det kändes bra att få hjälpa till. <3

 10. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Det känns så otroligt dumt att höja sig själv. Mitt liv går ut på att vara snäll och rättvis mot mig själv och andra. Att vara osjälvisk och att dela med mig är naturligt.

  • Många är nog osjälviska och delar
   med sig hela tiden, som du. Det är ju
   underbart. Det handlar bara ge en
   omtanke till någon annan lite extra, kan
   vara en kram eller en komplimang, det
   behöver inte vara någon ”hjälteinsats”
   men att göra det där lilla extra som kan
   betyda så mycket för mottagaren.
   Jag tycker det är fint ♥
   Lycka till!

 11. Idag hjälpte jag och min kompis en mamma ut med sitt barn och barnvagn från bussen, eftersom chauffören inte hade lust att fälla ner rampen så fick vi bära vagnen. Tänkte inte på det som något speciellt, bara sånt man gör helt enkelt.

 12. Jag jobbar på en Coop-butik. Igår kväll jobbade jag kväll och på eftermiddagen kom det in en liten flicka på 4-5 år med flätor och jättestora, blåa ögon och räcker fram en glasstrut som kostade 20 kronor. Men hon hade bara 15 kronor med sig.
  Jag kan inte hjälpa det, men jag HADE INTE hjärta till att säga åt henne att gå och lämna tillbaka glassen, så jag tog fram min plånbok och betalade för glassen. Klart hon ska ha den glassorten hon vill ha!

 13. Jag går upp kl 04,30 på mina lediga dagar för att hjälpa min dotter att ta barnen till dagis och skola. När pappa jobbar utomlands och hon själv måste åka 06,30 är det omöjligt att hinna få iväg barnen. Dagis öppnar 7.00. Efter att själv ha jobbat 5 dagar (över helg) vill man bara kasta väckarklockan i väggen. Men vad är viktigast? Mitt barn och mina barnbarn eller min egen lathet? Kan jag så tycker jag det är en mormors plikt att hjälpa…….det får man tillbaka 10 ggr om av kramarna man får när man kommer. Skulle jag vinna kommer jag ha denna överraskning med mig till mina små hjärtan nästa gång jag kommer.

  • Ja, oj det betyder ju otroligt
   mycket. Har själv mor- och farföräldrar
   till barnen, som alltid ställt upp då det har
   behövts. Guld värt och jag hoppas jag kan
   göra detsamma till mina barn och barnbarn sen ;)
   Lycka till!

 14. E4an, 06:25. Idag fick jag se en ambulans i horisonten bakom mig. Jag hade riktigt bra uppsyn bakåt så jag kunde svänga in på en bussficka i lugn och ro utan att blockera ambulansens framfart, detta ser jag väl som en självklarhet, att man i trafiken ska släppa fram utryckningsfordon.
  Men den känslan som uppstår, att tack vare min uppsyn bakåt så har kanske ambulansen sparat in några dyrbara sekunder, det kanske har räddat livet på en person. Otroligt skön känsla även om så kanske inte är fallet.

 15. Min lillasyster har haft svårt att ta sig till skolan och det som hjälper är att jag pratar med henne i telefon så jag går upp halv sex på morgonen och pratar med henne hela vägen (ca 2 timmar) tills hon är framme vid skolan och sen gör vi likadant på vägen hem. Lite jobbigt ibland men för min lillasyster gör jag vad som helst.

 16. Jag åkte å överraskade min pojkvän igår för att vi saknade varandra såå mycket! även om jag var ganska trött, satte jag mig i bilen å körde till han <3 ibland är det bara att göra någon annan glad, och även jag blev glad <3

 17. Åkte hem till dotter och svärson, som är nyblivna förstagångsföräldrar. Städade hela lägenheten medan de kopplade av. Fyllde frysen med hemlagad porttionsmat.

 18. Jag är en ganska snäll person, försöker hjälpa folk så gott det går, trots att jag är sjukskriven för utmattning själv sedan två år tillbaka. Sista tiden har jag lagt all min kraft på att hjälpa min systerdotter som inte mår bra. Följde med till läkarbesök och stöttning efteråt. Helt slut efteråt, men kändes bra att kunna ge något. Man får mer genom att ge än att få!

 19. Jag jobbar i en matvarubutik vilket medför en hel del stamkunder, varav en stor del av kunderna föredrar vår självscanning, detta medför dock likt rent generella drag i livet ”att de som sköter sig får inte samma uppmärksamhet som någon som inte gör det”, i just detta syftar jag på att man inte får någon direkt kontakt med dessa kunder utan mest ett hej och hejdå. Idag bestämde jag mig för att gå fram till ett par som titt som tätt besöker vår butik men alltid går i självscanningen och likt jag precis breskrivit endast blir ett kort hej. Jag ville inte på något sätt tränga mig på, utan öppnade med ett enkelt ”allt bra med er idag? Ska ni lyxa till det med det goda chokladet till kaffet kanske?” (som de stod med i handen), denna enkla fras öppnade upp för ett helt otroligt samtal som genererade i en konversation om deras resor genom åren, mannen berättade – kvinnan skrattade och fyllde i, det var så otroligt glädjefyllt och givande. De gick från att vara någon i mängden till att bli mina absoluta favoriter, tänk vad en enkel gest kan generera i. Att mitt leende sedan smittade av sig på mina medarbetare gör det hela ännu mer positivt! Att ta sig tid till att lyssna är för mig något av det finaste man kan göra, att lyssna på någons historia och låta den beröra!

 20. Jag brukar tävla lite då och då och tävlar gärna för kompisar. En kompis sa i förbigående att hon önskade sig en resväska för sitt barn och jag hade turen att vinna den, så hon fick en överraskning på posten :-).Jag brukar speciellt tävla för vänner som har barn och för de vars ekonomi svajar. Det blir dubbel och delad glädje när det händer att man får tur. Vinner jag så ska mina föräldrar få sig en lyckostund. :-)

 21. Jag var på väg till gubbvännen som efter först en månad på sjukhus nu är på kommunens korttidsboende efter ett otäckt fall. Han är orolig för han förstår inte var han är. Vid cykelstället låg en humla och kravlade på den hårda trottoaren. Jag lyfte upp den i gräset där den var mer skyddad. Att hjälpa när någon fallit, stor som liten, känns viktigt.

 22. Jag hjälper min storasyster med städning flera gånger i veckan, och min mamma med datorn, senast i förrgår, med att förstå instruktioner vid ifyllande av ett formulär. Ute på stan erbjuder jag ofta min hjälp till att få barnvagnar upp eller ner på spårvagnen. De som tackar ja ler alltid!

 23. Hej!
  Har jag tur nu, ska jag överraska min underbara mamma med den fina godisboxen. Hon är guld värd som vårdade mig i hemmet när jag var sängliggande i mycket svår cancer. Hon var också med mig till sjukhuset som stöd när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Jag vet inte hur jag skulle ha tagit mig igenom den fruktansvärda sjukdomen om hon inte funnits vid min sida dygnet runt. Älskar henne så otroligt mycket. Dessutom har hon nyligen haft födelsedag och sen är det ju snart mors dag. Hon är så värd lite godis för allt hon gjort för mig. Hoppas så innerligt på turen!
  Kram

 24. Jag sitter här med mim bästis som jag kännt i 35 år. Vi har varit i Hamburg och jag har gjort så många snälla saker för henne som det bara går.Jag har bjudit henne på en god drink och sagt att hon är bästa kompisen i världen. Sen kliat henne i hårbotten som hon älskar och sen har vi skrattat i bilen typ hela färden.

 25. Hej på er!
  Jag heter Kristina och är mamma till Jesper, som nyss fyllt 5 år. Jag frågade Jesper tidigare ikväll vad han gjort för snällt den senaste veckan.
  -Jag hjälpte lillasyster när hon ramlade och gav henne en kram. Och hon fick halva min banan. (lillasyster är 12 månader och har precis lärt sig gå, men ramlar typ heeeela tiden. Sen gillar hon banan väldigt mycket). Jesper vill också tillägga att han leker med alla. Att alla ska få vara med och leka och att man ska vara snäll mot djur och barn. Och morfar, för han är jättegammal.

  Så. Håller tummarna. Vinner Jesper vill han gärna skicka en godisbox till mormor, men kanske även till sig själv. Han ska fundera på saken.

 26. Ping: Återkommer med vinnare | Ett nytt liv...

 27. Ping: Vinnare!! | Ett nytt liv...

 28. Hej! Jag har spridit min glädje till andra runt om mig och varit trvlig mot folk. Jag log mot några nya människor jag fick träffa och dem log tillbaks. Jag blev då glad över att jag själv fick ett leende tillbaka 😊

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.