Max är nu utan ”sladdar & kablar” i ansiktet….

Lördag den 19 Maj 2007

Det var lite tunga ögonlock på tidiga morgontimmar. Men när man sedan har klivit upp för dagen och man ångar på, så går det bra. Har dock lite mer värk i lederna efter ha gått och burit på Max mer. Man blir lite orolig hur man ska orka bära honom då han blir tyngre och tyngre. Måste försöka titta på alternativa lösningar för att avlasta lederna mer. Har börjat titta litegrann på typ bärsjal och dyl, men måste uppdatera mig mera.

Trist väder ute med regn och åter regn. Så det blev en dag inomhus. Mamma har varit här och strykit lite kläder och lagat middag och pysslat om Max. Det känns mycket värt med sina nära och kära som ställer upp. Man tänker på dem som kanske inte alls har några. Har även haft en del främmande idag bla Max och Fannys morbror Staffan med familj. Man känner sig så stolt att få visa upp våran lille guldklimp! 

Max har verkligen bjudit på flera underbara leenden idag. Bl.a då jag och Fanny imorse sjöng för honom ”När trollmor har lagt sina elva små trollen….” Då sken han upp som en sol. Det är ju en otrolig känsla att få det gensvaret.

lordag.jpg
Myspys med storasyster i babygymmet

I morse plockade jag bort syrgasgrimman på Max. Så nu ligger han där med ett ansikte utan sladdar, helt ren och underbart söt. Tror inte jag kommer sätta dit den något mer (förhoppningsvis) Han har legat bra i syresättningen idag oxå utan syrgas.

lordag2.jpg
Max nu utan sladdar & kablar i ansiktet !!

Jonas har kört sin första rallycrosstävling för säsongen och vi har gått här hemma och hållit tummarna. Har även försökt att visa Max hur man gör, men han vill hellre spreta med fingrarna  :-) Tyvärr slutade tävlingen med att Jonas fick punktering i A-finalen. Så nära, och så blir det punktering! Så trist för grabbarna där nere. Jonas kommer nu att bila hem under morgondagen, så vi har honom hemma igen på kvällskvisten.

Har precis nattat Fanny som var trött. Max liger och snusar i vagnen. Han vaknar väl snart för det sista kvällsmålet och sedan blir den sängen för oss.