En överraskningen kom med posten….

Måndag den 22 September 2008


Kanske det var i början av förra veckan, då fick jag ett mail. Det var en kille som jobbar där man tillverkar barnstolen Svanen som vi har till Max. Han hade varit in på den här bloggen och såg att vi hade Svanstolen. Så han skrev och frågade om han fick ge oss en extra dyna till den och även ett skyddsbord av plast till som man snäpper fast över det befintliga träbordet.

Ja, vad svarar man ??
Såklart får han ju det om han vill =)
Kanske fanns det någon baktanke att de kan få lite reklam för stolen ?!
Hur som helst så tänkte jag göra det som ett tack.

För det är en bra stol. Vi är jättenöjda. Den fungera rungefär som en Tripp-Trapp stol och växer med barnet. Men jag tycker den här barnstolen har mer inställningsmöjligheter och Max satt väldigt stadigt tidigt i den, som jag inte tror han skulle ha gjort i någon annan barnstol.

Så igår hämtade vi ut paketet. Vi fick en beige dyna som är perfekt, eftersom vi har en grön sedan tidigare. Kul att variera. Bordsskyddet verkar väldigt praktiskt då man ska kladda och ha sig. Lätt att torka av eller bara spola av.

Tog ett par kort…..
  
 
 


 Är ni intresserade av barnstolen, finns den här att se:
http://www.svan.com/index.php?type=view&pk=2

Jag måste bara berätta då vi höll på att packa upp dessa grejor. Fanny hjälpte till och vi tog upp allt ur kartongen och monterade fast dynan och bordet. Efteråt så skulle jag städa bort kartongen och ville bara kika så det inte var något kvar i kartongen. Så jag kikar ner och får en chock! För kissen har nämligen hunnit krypa in i den smala kartongen och tittar upp på mig och räcker fram tassen. HERREGUD SÅ RÄDD JAG BLIR !!! Jag släpper kartongen och skriker högt och jag tror jag ska få en hjärtinfarkt.
OJ, OJ !!! Jag skriker så mycket så Max blir rädd och börjar gråta lillstackarn. Men det var verkligen oväntat och INTE behagligt alls =)

Idag har det snorats en del för Max på förmiddagen, men varit mycket bättre på eftermiddagen. Så jag hoppas det är en vändning på gång. Jag hoppas vi kan fara på Lek & Rytmik imorgon. Men vi bestämmer oss imorgonbitti. Skulle vara kul om det blir av då det blev inställt förra gången.

Nu är morsan såååå trött.
Fram med lite nya kläder till ungarna, borsta tänder och gå och lägga sig….

En reaktion på ”En överraskningen kom med posten….

Lämna gärna en kommentar:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.