Nu har vi flyttat in på enkelrum…

Onsdag den 9 Maj 2007

Idag har det hänt mycket. På förmiddagen blev det först att ta en ny lungröntgen och ett EKG och eftersom de undersökningarna såg bra ut så blev det att dra det sista dränaget samt att plocka bort trådarna till pacemakern (som de inte har behövt använda), kunde även ta bort stygnen som han haft sedan det förra dränaget. De plockade även bort ”stripperna” över operationssåret och ska försöka ha det ”öppet”, men vi får ha koll så det inte börjar glipa. Max får antibiotika för att det inte ska bli någon infektion i såret.

torsdag2.jpg  torsdag3.jpg  torsdag4.jpg
Bild 1. EKG undersökning.
Bild 2. Tvättning av bröstet inför suturtagning.
Bild 3. Borttagning av dränaget.

torsdag5.jpg
Så här fin blev han på bröstet efter ”städningen”

Så han har alltså blivit av med alla slangar förutom syrgasslangen som han får ha ett tag till. Vi kommer även plocka bort sonden nu, eftersom han äter all mat på flaska.

Så det går raskt framåt och nu på eftermiddagen fick vi lämna övervakningenrummet och flytta in på enkelsal där vi får sköta om honom helt dag och natt. Har kunnat sitta med honom i famnen så enkelt utan alla sladdar och det är SÅ HÄRLIGT!

torsdag6.jpg 
Matdags. Fanny matar lillebror.

Verkar nu alla närmaste undersökningarna av bla hjärtat se bra ut de närmaste dagarna så planeras vi för hemgång!!!! Kanske dock inte vi hinner före helgen, men annars i början av nästa vecka !!(peppar,peppar) Hem betyder nog att vi troligen mellanlandar på Sunderbyns Sjukhus först.

Fanny fick träffa clowner idag som besökte avdelningen. Det var visst jättekul! Nu på eftermiddagen lämnade vi tjejer Max och Jonas på sjukhuset och så tog vi spårvagnen in till centrala Göteborg och vi har gått lite på stan. Men det blev inte så länge. Alla tre tjejer blev fort trött och less. Så vi avslutade med en glass i Brunnsparken och sedan spårvagn hem igen.

torsdag7.jpg   torsdag8.jpg 
Fanny älskar ju att plocka blommor och här växer ju maskrosor överallt.
En bild från centrala Göteborg ”Brunnsparken”.

Jonas är på sjukhuset nu medans jag är här på hotellet och uppdaterar. Men nu ska jag packa ihop det jag behöver och kila över och avlösa honom och så ska jag sova hos Max i natt. Jag hinner inte lägga in några bilder idag, utan det får bli imorgon.