Förkylningen är här….

Onsdag den 29 November 2007

Då var den här. Förkylningen. Helt otroligt att Max har klarat sig ända tills nu. Varit frisk i 8 månader, förutom en liten förkylning då han bara var ett par veckor gammal. Så det är ju inte så konstigt, att den till slut kommer. Hoppas bara inte den blir långdragen och att den inte utvecklas till en lunginflammation, som det tydligen lätt gör för barn med Downs Syndrom. Just nu är det mest snor, snor och snor. Man är inte poppis då man kommer med näsduken eller med nässugen :-)

Har haft kontakt per mail med en familj i Göteborg, som låg samtidigt på hjärtavdelningen i Göteborg. Det är oxå en liten grabb och är lika gammal som Max. Har även kontakt med en familj i Dalarna där det är en liten tös som är nästan lika gammal som Max. Det är kul att kunna ha lite kontakt och ventliera funderingar och så kanske man kan ge varandra lite tips och råd.

Annars ser det ut som värsta stöket här hemma. Håller på att färdigställa en massa pyssel. Tänkte vara med på byns julmarknad som går av stapeln nästa lördag. Det är så mysigt och stämningsfullt. Fanny ska gå i luciatåget. Så jag och svägerskan ska försöka få sälja lite julgrejor.

Nej, bäst man tar hand om en liten kille som vaknar…..

Annonser