Köket & diplom

.

View this post on Instagram

Max packar nu på morgonen sina gympakläder till idrotten i skolan från sin ”idrotts-låda” Kommer nån ihåg att jag förvandlade torkskåpet vi aldrig använde, till förvaring och sortering istället för Max aktiviteter? Tanken har varit att ha ordning där, så Max självständigt ska kunna fixa och packa till sina aktiviteter, både i skolan och på fritiden, då allt är samlat i varsin låda och märkt. Å igår kändes det kul när Max säger efter middagen: ”…mamma, nu går jag och sätter de 3 sakerna jag ska ha med mig i hallen 👉🏼 1.klubban, 2.vattenflaskan och 3. Skorna och sedan går jag och tar på mig innebandykläderna helt själv, du behöver inte vara med, jag fixar det” 👍🏼 Max älskar själv rutiner och det börjar även vara mer och mer ”kan själv” och det är ju grymt lärorikt att ta eget ansvar & få tänka till själv och att känna att man fixar det själv 👌🏼✨Å igår kväll var Max alltså varit på innebandyträning, men hade inte kunnat spela så bra, han ramlade nämligen ute i helgen på isfläck och rakt på svanskotan, så den gör lite ont i vissa lägen, så gick lite sisådär #rutiner #sortera #förvaring #idrott #innebandy #kansjälv #tips

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
Nya köket

Tänkte att några bilder på
nya köket kunde sitta fint idag…

View this post on Instagram

Tänkte att några bilder på nya köket kunde sitta fint idag. Det tar tagit ett tag att landa i det hela lite, då vi körde 180 ända fram till jul och sedan julen på det 😅 men nu är vi lite inarbetade och jag ville bara säga att vi är sååå nöjda. Jag tänkte just tillbaka kring alla val vi gjorde och alla beslut som skulle tas väldigt snabbt och kan säga att vi är nöjd med allt vi valt faktiskt 👌🏼✨ så det känns ju så härligt. Njuter eftersom det är det rum man spenderar mest tid i, av alla rum. Å jag är grymt nöjd över den lantliga charmen i köket från @pitekok och att såklart att det är nytt & fräscht och allt är så lättjobbat med att var sak på sin plats 👍🏼 å att äntligen få ha en hel kyl & frys 🙌🏼 och ett stort skafferi och golvvärme 👌🏼✨ å att nu solens strålar letar sig in i köket och vi går mot ljusare tider, å att man kan ta lite sticklingar & plantera lite nytt, känns helt underbart 🌱 #nyttkök #köksinspo #lantligtkök #vittkök #pitekök #sånöjda #maxmedfamiljgörnyttkök

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…swipa för fler bilder.
Det tar tagit ett tag att landa i
det hela lite, då vi körde 180
ända fram till jul och sedan julen
på det 😅 men nu är vi lite inarbetade
och jag ville bara säga att vi är sååå
nöjda. Jag tänkte just tillbaka kring
alla val vi gjorde och alla beslut som
skulle tas väldigt snabbt och kan säga
att vi är nöjd med allt vi valt faktiskt
👌🏼✨ så det känns ju så härligt. Njuter
eftersom det är det rum man spenderar
mest tid i, av alla rum. Å jag är grymt
nöjd över den lantliga charmen i köket
från @pitekok och att såklart att det är
nytt & fräscht och allt är så lättjobbat
med att var sak på sin plats 👍🏼 å att
äntligen få ha en hel kyl & frys 🙌🏼
och ett stort skafferi och golvvärme
👌🏼✨ å att nu solens strålar letar sig
in i köket och vi går mot ljusare tider,
å att man kan ta lite sticklingar &
plantera lite nytt, känns helt underbart.

Läsdiplom

Max kom hem galet stolt
och ville visa ”läsdiplomet”
de fått på skolan idag 🏆✨
det är för alla läsa ”kvartar”
de gjort i skolan och hemma
under några veckor i ett
läsprojekt 👍🏼

.
…å vovven Abbe var oxå glad
att Max kom hem och generös
var han med pussar 💛☺️🐶

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.