Första skoldagen & flaggat bilar på motorstadion

Stor dag idag, första skoldagen ✌🏼
så spännande att äntligen komma
tillbaka efter en massa hemmaplugg
👍🏼 å rutiner är ju för att hållas, så
såklart blev det lite bandy innan
skoltaxin 🏑🥅 ..

.
…swipa för fler bilder.
jag kan tycka det är lite grymt att Max
har haft samma skolväska sedan
förskoleklass, från @gneis.se å den
”still going strong ✌🏼

Förväntansfull kille ✨..

.
…efter varit hemma i ett halvår,
så är det stort få åka iväg igen 👍🏼
ska bli så spännande höra om
första dagen sen 😉

Själva igen

Vilken konstig känsla att ha varit helt
själv hemma en hel dag. Det var
verkligen inte igår, tror det var för
typ 6 månader sen ☺️ att först ha
hela familjen hemma under
vårterminen för plugg och jobb pga
Corona och sedan direkt sommarlov
på det, har gjort att jag är så van att
alltid ha någon hemma…

View this post on Instagram

Vilken konstig känsla att ha varit helt själv hemma en hel dag. Det var verkligen inte igår, tror det var för typ 6 månader sen ☺️ att först ha hela familjen hemma under vårterminen för plugg och jobb pga Corona och sedan direkt sommarlov på det, har gjort att jag är så van att alltid ha någon hemma. Så absolut konstig känsla idag. Fast samtidigt efterlängtat. Att bara kunnat fokusera på mig själv idag, ingen som säger eller avbryter med: ”…mamma” eller ”…hörrö..” eller ”..du”. Det har bara varit tyst. Å Abbe har myst på med mig. Å jag har inte behövt laga lunch till nån annan än mig själv, inte behövt göra en massa olika alternativ i maträtter och jag har kunnat sitta och njuta av en tyst lunch utan att någon behöver hjälp med något eller en massa plocka fram och plocka bort 🙌🏼 Jag har njutit av tystnaden och jag har idag bestämt själv, om jag har velat prata och ingen har stört mig i mina vilopauser. Jag har gått och strosat i skogen utan att måsta tillbaka för något 🌿 Jag har kunnat göra det jag velat en hel dag och kunnat följa det utan avbrott ☺️ absolut härligt att äntligen få lite egentid, men samtidigt ser jag fram emot då familjen nu snart droppar in en efter en och jag får höra hur skoldag och arbete har varit 👌🏼 å nu hoppas jag främst för Max skull, att det här ska funka å han får vara i skolan och med kompisar och att han håller sig frisk 👍🏼#ovantfastnice

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… så absolut konstig känsla idag.
Fast samtidigt efterlängtat. Att bara
kunnat fokusera på mig själv idag,
ingen som säger eller avbryter med:
”…mamma” eller ”…hörrö..” eller ”..du”
. Det har bara varit tyst. Å Abbe har
myst på med mig. Å jag har inte behövt
laga lunch till nån annan än mig själv,
inte behövt göra en massa olika
alternativ i maträtter och jag har
kunnat sitta och njuta av en tyst
lunch utan att någon behöver hjälp
med något eller en massa plocka fram
och plocka bort 🙌🏼 Jag har njutit av
tystnaden och jag har idag bestämt
själv, om jag har velat prata och ingen
har stört mig i mina vilopauser. Jag har
gått och strosat i skogen utan att måsta
tillbaka för något 🌿 Jag har kunnat
göra det jag velat en hel dag och
kunnat följa det utan avbrott ☺️
absolut härligt att äntligen få lite
egentid, men samtidigt ser jag fram
emot då familjen nu snart droppar in
en efter en och jag får höra hur skoldag
och arbete har varit 👌🏼 å nu hoppas jag
främst för Max skull, att det här ska
funka å han får vara i skolan och med
kompisar och att han håller sig frisk 👍🏼

Åska

Tur att Abbe fick hem sin
husse lagom till åskoväder 👌🏼✨💛⛈⚡️

.

.
…en bra första dag i skolan ✌🏼

Motorstadion

En grabb har fått göra
något coolt ute på
motorstadion nu 🏁✨

.

.
…funktionären Max 🏁✨
de har haft träning på Pite
Motorstadion ikväll, å då fick
Max testa vara den som håller
i flaggan och starta bilarna 💨

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.