Charader, surrhumla & heja sverige

Charader

Max gör charader 🤚🏼👉🏼✌🏼👋🏼✊🏼
i morse i väntan på skoltaxin.

…å bästa är ju att Max är så tydlig
så till och med jag fixar att gissa rätt 😉👍🏼

Surrhumlan

Helt underbart att få hem surrhumlan
efter en hel dag i skolan 🐝…

…det blir ju att jag saknar det, då det är
tyst under dagen 💛 idag har Max surrat
nonstop hela promenaden och jag har
fått gå bredvid och bara lyssna 👌🏼 idag
har han framförallt avverkat förra
årets julkalendern i detalj, å där kom
han då in på Pernilla som tomtemor
och då byter han sedan och går in i
Wahlgrens värld och börjar då surra
om avsnitt han sett där och en
massa knasigt som @biancaingrosso 
har gjort som han kom ihåg och som
han skrattade åt nu oxå 🤣😂

Sverigematch

Ska ni se matchen ikväll?
vi tänkte mysa till det & se
matchen i storsängen ⚽️✨
passar på att dela en tillbakablick
& lite pepp med Max från 2018,
låten vi fick ihop då 🎶☺️

View this post on Instagram

vi tänkte mysa till det & se matchen i storsängen ⚽️✨ passar på att dela en tillbakablick & lite pepp med Max från 2018, låten vi fick ihop då 🎶☺️ #Repost @maxmedfamilj with @make_repost ・・・ [bakgrundsmusik singback.se med Samir & Viktors Bada Nakna] … göra en tillbakablick och dela denna musikvideo som jag och Max fick ihop 2018 till fotbolls VM ⚽️🇸🇪 nu i efterhand, tycker jag att vi gjorde ett grymt jobb att få ihop det, med att först få tag i bakgrundsmusik från @singback med Samir och Viktors låt ”Bada nakna” och så skrev vi en ny text till den som Max lärde sig efter mycket träning och så köpte vi en bra mick att sjunga i och laddade ner appen ”GarageBand” på iPaden och spelade in låten i vardagsrummet ☺️✌🏼 och sedan spelade vi dessutom in musikvideo, med bara mobiltelefonen, på många olika ställen och klippte ihop det oxå till låten, med många redigeringar 🎥 Ja, oj vilket projekt 😅 men vi fixade det, trots att jag är helt befriad från nån musiktalang ☺️ men med Max intresse både av att sjunga och fotboll, så gick det & det är så kul att kika på den idag 👍🏼 Max längtar att få se både Sveriges herrar och damer att spela matcher igen på TV ⚽️🇸🇪 å såklart är ju Zlatan stora idolen än, oavsett var han spelar, å Max fick ju äran att vara ner till Stockholm med Sportbladet och se Zlatan spela live, bland de sista matcherna i landslagströjan 🙌🏼 så önskar alla en bra nationaldag 🇸🇪✨ #hejasverige #fotboll #viärsverige #sverigelåt #singback #viärsverige #hejasverigelåt #samirochviktor #tb #fotbollsvm #vmlåt #zlatan #downssyndrom #hjärtebarn #maxunderhåller

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.