Ett första besked….

Onsdagen den 2 maj 2007

Klockan är nu 14.30 och har nu äntligen fått telefonsamtalet som man väntat på hela dagen. Man har gått och tittat på klockan hela dagen och försökt hålla sig sysselsatt.

Så nu ringde då kirurgen som opererat Max idag och meddelade att de har opererat honom så som han beskrev igår. Operationen har gått bra och de håller nu på att sy ihop honom igen och att han om en halvtimme kommer vara på IVA och att vi kanske på ca 1 1/2 timme kan få komma och besöka honom. Kirurgen sa att det var ju en stor operation och Max kommer nog behöva lite extra tid på sig att hämta sig och kommer nog få vara nedsövd några dygn. Det är framförallt lungorna som kommer få anpassa sig mest och därför ska vi oxå vara beredd på att han kommer att se lite grådaskig ut de första dagarna. Men de hade hunnit kolla med ultraljud och tyckte att det såg bra ut.

Pust……
Det känns som att man kan andas ut litegrann.
Återkommer med mer information ikväll då vi har varit på IVA och fått se våran lille Max.