Vaken & pigg…

Söndag den 6 Mars 2007

När vi kom upp till Max på eftermiddagen vid 13.30 tiden så sov han fortfarande sedan vi lämnat honom. Men han vaknade sedan vid 15.30 och då fick han komma upp och sitta hos mig i famnen. Lite tråklande med alla sladdar, men det går. 

sondag2.jpg
Så underbart med närkontakt trots sladdar & kablar

Han fick efter ett tag så ont då medicinen slutat verka och blev då jätteledsen stackarn. Har aldrig sett honom sådan. Det gjorde ont för oss att se honom ha ont, om än det bara blev i någon minut, innan de hade fyllt på med lite mer smärtstillande.

Men sedan låg han nöjd och glad ända till klockan 17.00 då han dessutom orkade äta mat ur flaskan. Så han var vaken i 2 1/2 timme och tittade nyfiket då man pratade och smålog emellanåt, det lilla charmtrollet :-) Men efter mat och rap så fick han lägga sig i sängen igen och då däckade han totalt.

sondag1.jpg
Vårat charmtroll

Läkaren var in och berättade att vänster lunga hade samlat på sig lite vätska så de ska ta en lungröntgen igen imorgon och kolla så det inte har ökat, för då kanske då måste sätta tillbaka dränaget på vänster sida igen och ha det någon dag.

Fanny har varit och sovit hos sin kusin Maja i helgen. Tusen tack brorsan med familj för det, hon har verkligen haft superkul. Tack så mycket Bettan för korten du skickade, så söta busfrön. Här nere ser ni dem…..

maja2.jpg   maja.jpg
Busungarna & kusinerna Fanny & Maja.
Här brottar de ner Majas storasyster Josefin

Nu ikväll har vi tvättat lite i tvättstugan och mannen sitter och ser hockey på TV. Jag ska nu bara lägga ut denna lilla uppdatering, sedan tror jag att jag gör kväll. Är supertrött!
Imorgon ska vi försöka ta oss och handla lite mat. Behöver ladda upp kylskåpet inför Fanny och mammas besök !!!