Nu har man packat väskan….

Onsdag den 23 Maj 2007

Ja, nu har man packat väskan igen.
Men nu är det väl förhoppningsvis för sista gången på ett tag.
Imorgon far vi till Sunderbyns Sjukhus, först för en synundersökning på Max och sedan läggs vi in ett dygn på avd 56 barn IVA för övervakning av syresättningen. Det blir faktiskt trevligt med en natt med ”gänget” på avd 56. Underbar personal!

Idag har kuratorn från habiliteringsteamet varit här på hembesök. Vi har suttit och gått igenom ansökan om vårdbidrag. Har fått en hel del värdefulla tips. Så nu är det bara få ner allt detta på papper.

Har fått veta att en kompis till Fanny har fått vattkoppor. Så vi får se om hon åker dit oxå. Jag har själv haft vattkoppor så Max får antikroppar mot detta genom min bröstmjölk så jag hoppas vi blir skonade om det kommer. Värre är det för Jonas som inte har haft det, han kan ju bli riktigt sjuk har man hört, då man är äldre.

Jag är trött, trött, trött.
Gick och sov ett par timmar nu på sen eftermiddag/kväll och det var skönt. Alla timmar man kan få känns att det behövs. Man känner att ens egen värk i kroppen har blivit mer påtaglig sedan man kom hem. Så man måste nog försöka hålla igen lite själv och försöka vila då det går. Så nu blir det sköna sängen……