” Tji, fick ni…..

Tisdag den 12 Februari 2008

…morsan & farsan”, tänker nog Max just nu med ett leende på läpparna.
”Inte ska ni ju tro att jag tänker låta det bli en vana att sova hur många nätter som helst i rad. Någon måtta får det ju vara!! :-)

 Ja, och han tog igen det med besked, kan man säga. Oj, vilken bökig natt. Nu beror det väl på förkylningen, att natten blev som den blev. Har fått spruta koksalt i näsan med jämna mellanrum och vända honom i sängen och så vill han ha tutten, men då blir det för täppt, så oj, vilket tjorv. Jag har inte fått sova en blund.
Så vid halv 5 gick jag upp med honom. Gav honom en ordentlig dos med koksalt i näsan och la honom i vagnen. Så till slut fick jag slumra 30 minuter i soffan, innan klockan hann bli kvart över 6 och det var dags att gå upp för de vanliga morgonbestyren.

Så det blir nog en dag på sparlåga för en själv.
Max han sitter på golvet här med rinnande näsa, men hur pigg och alert som helst :-)
Så han har nog inte tänkt gå på någon sparlåga. Där är det full fart ändå…..

2 reaktioner på ”” Tji, fick ni…..

  1. Vad ger du MAx för välling? Jag har en kille på 10 månader som har bökat påå nätterna och varit vaken. Nu har jag tagit bort mjölken på honom men fick tipset att det vara fullkorn han reagerar på. Så vi ska prova köpa 6 månaders välling åt honom. Han började att böka på nätterna när jag slutade amma honom. HAn började då få Mild ullkornsväling.
    Just nu äter han välling på Solhavre och Eco Go mjölkfria gröt.

  2. Hej Maria T

    Ja, vi har oxå haft våra misstankar på maten. Vi ger Max mild havrevälling från 6 månader. Tidigre åt han Nutramigen mjölkersättning. Men jag tror inte det ska vara maten. Vi har testat oss fram lite och har även kollat glutenprov. Nu tror jag böket i natt, beror på förkylningen. Vi fick ju vätskedrivande medicin för hjärtat för 1 vecka sedan och sedan dess har det blivit mycket bättre. Så kanske det är det. Han kanske fick sluta lite för tidigt med det förrut. Men det är inte lätt att veta. Men tack för tipset!

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.