9 reaktioner på ”*** Max fyller idag 1 år ***

  1. Åhh en sån fin födelsedagsbild på lill-trollet!
    Hoppas ni alla får ha en trevlig skärtorsdag tillsammans med ettåringen!
    GRATTIS-KRAMAR till Max från mormor & morfar borta i vildmarken.

  2. Grattis Max på 1 Års dagen Vi har tänkt på dig idag. Vi har oxå haft kalas idag för förra veckan när William fyllde ett var så många sjuka :( Ps hur går det med Nebunetten? W hatade den till en början men nu tycker han den är rolig och ligger o pratar i den. Många kramar från Skåne!

  3. Grattis i efterskott MAX! Fick tips idag om er sida av vår logoped, vi har en pojke på 1 år (född 16 mars 2007) som har Noonans syndrom. Han har hjärtfelet Fallots tetralogi med DORV, PDA och PFO. Vi bodde hans första 9 månader på sjukhus. Han är opererad 5 ggr, varav en stor hjärtop, stelop av diafragman , op av dubbelsidigt ljumskbråck och 2 mag- och tarmoperationer. Nu är han hyfsat frisk, sondmatas helt via PEG och måste få nya lungpulsåderklaffar inom några år. Annars är han pigg & glad och han älskar Babblarna! Vi använder TSS och ska på vår första kurs den 9 april.

    Mia & Victor

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.