Fullspäckad vecka…….

Söndag den 10 Augusti 2008

Klockan är 02.30 och jag är fortfarande vaken. Vi har varit på bröllop och som ni kanske förstås hade vi så trevligt, så nu sitter jag här mitt i natten med lite jobbig värk och yrsel.

Ja, denna vecka har varit helt sanslös. Fullspäckad.
Måndag var jag själv och gick på stan, för hitta lite grejor till bland annat bröllopet. Jonas hade barnen och jag fick gå själv. Det var skönt. Vi passade även på att hälsa på hos min kusin och barnens tremänningar innan hemgång. Tisdag var Jonas på svensexa. Onsdag var jag på möhippa. Torsdag var vi bortbjudna på middag. Fredag hade vi Fanny och Max kusin här på besök och på kvällen for de och fiskade kräftor.
Och så idag bröllop. Puh!

Alldeles för intensivt för min del. Vilket jag oxå kommer att känna i kroppen ett tag, antar jag. Jag vill passa på att skicka en stor grattiskram till brudparet och tacka för en trevlig bröllopfest. Bruden var så vacker, maten supergod och festen kul. Tänk om man fick gå på bröllop i allafall en gång per sommar. Det är ju så nice och så romantiskt =)
Max sover i natt hos farmor och farfar. Fanny har varit med på bröllopet och hon lär nog ta sovmorgon imorgon. Klocka var 01.00 då hon kröp under täcket. Jag hoppas jag somnar under morgontimmarna och gör jag det, hoppas jag att det inte är någon som väcker mig =)

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.