Nu packas det för fullt inför Umeå trippen…..

Onsdag den 1 Oktober 2008

Ja, nu är det packning åt alla håll =)
Jag packar för egen del inför Umeå trippen som jag och Jonas ska fara på torsdag och fredag på kurs i Karlstadsmodellen ”tecken till tal” med Irene Johansson. Men jag packar även för mina barn. Max ska vara hos mormor och morfar dessa dagar och Fanny ska vara hos farmor och farfar. Det är tur att vi har sån uppbackning!

Så det känns lite rörigt just nu här hemma, med packning i olika väskor. Jag hoppas att jag ska hinna få ett samtal under dagen från Scandic hotell i Umeå att vi får ett rum även i natt. Vi bokade bara en hotellnatt mellan torsdag och fredag. Men vid närmre eftertanke skulle det vara skönt att sova i natt oxå och vara på plats. Men tyvärr var hotellet fullbokat i natt, så vi står på en väntelista utifall de får något återbud. Annars startar vi 065.00 imorgonbitti då själva förläsningarna börjar vid 08.30.

Max tjorvade på bra igår kväll. Men efter en alvedonsupp somnade han till slut. Vet inte om det kan vara tänder eller magen som tjorva lite. Han hade lite utslag på ena benet i morse. Men inte lika mycket som igår.

Nää…bäst fortsätta packandet =)

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.