Detta sömntjorv…..

Fredag den 9 Januari 2009


Vi blir verkligen inte kloka på Max och hans sömn.
Vi har sedan länge delat upp nätterna och tar varannan natt med honom, så att vi får chansen att sova någongång.

Vi slutade ju med Pulmicort medicinen före jul och tänkte att den kanske var bovet i dramat. Det blev faktiskt bättre ett par nätter och vi hoppades på att det var den. Men nu är vi nog tillbaka till vanliga tjorvet,om inte lite värre, eftersom han nu har börjat vakna på riktigt oxå, vissa stunder. Exempelvis igår natt när Jonas sov med honom, så tjorvade han först på förnatten, sedan var han vaken helt mellan 02.00-04.30 och skulle inte sova.

Igår kväll så gick han och la sig som vanligt på kvällen, men vaknade redan efter 1 timme och var sedan vaken till efter midnatt. Klockan 23.00 satt vi i köket och åt gröt. Men sen har han faktikst sovit resten av natten.

Sån oro i kroppen. Då han inte kan ligga still och slappna av. Men helt fascinerande så är han pigg på dagarna. Han måste ha mindre sömnbehov, annars skulle han ju måsta ta igen det någon gång, tycker man. Men dagtid sover han bara kring 1 timme till 1 1/2 timme.

Jag ringde då igår till barnmottagningen och bad att läkaren kunde få ringa upp. Hon ringde nämligen aldrig tidigare innan jul, som hon sa. Är intresserad att höra vad hon har kommit fram till med detta sömntjorv.

Nu går det mot helg.
Ska in till stan en sväng och köpa lite sista saker inför förskolestart. Max ska nog sova hos farmor och farfar i natt. Kanske det då blir en myskväll med Fanny framför hennes favoritprogram ”Lets Dance”.

2 reaktioner på ”Detta sömntjorv…..

  1. Hej på er alla!
    hoppas verkligen att Max natttjorv fixar till sej så ni får sova ordentligt snart.
    Ville bara säga att det var ett fint och bra ”informationsblad” ni lämnade ut till alla familjer på dagis, ni gör det så bra.

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.