Skönt att sova…..tillsammans

Fredag den 1o Juli 2009

I natt har barnen sovit borta
på varsitt håll. Eftersom Max har tjorviga nätter fortfarande (vet fortfarande inte vad det beror på?!) så sover ju jag och pappsen på skilda plan och sover varannan natt med honom, så att vi for sova ordentligt i alla fall någon natt. Max den filuren, sover ju på något konstigt sätt i alla fall, så han är lika pigg och gla varje da =)

Men det är ju förstås lite tråkigt då man inte får sova tillsammans. Vi tänker hela tiden att det bara är tillfälligt, det blir nog snart bättre. Men när vi nu fick en ”barnfri natt” så inser man hur länge sedan det var vi sov ihop TILLSAMMANS i vår dubbelsäng.

sova

Det var så skönt kunna ligga och prata innan
vi somnade och inget tjorv i sängen bredvid =)

sova2

Så jag tror vi måste införa fler sånna här nätter, lite då och då, om vi nu får ”låna” iväg våra barn. Men naturligtvis skulle det ju vara bäst om Max nu slutade med sitt tjorv och vi kan lägga det bakom oss. Jag tänker positivt. Jag tror det snart ger sig. Jag tror på hösten. Fanny kanske snart får klart sitt rum (om morsan och farsan gör klart någongång =) och då får hon flytta in där och Max kanske snart kan börja sova i rummet bredvid vårt sovrum. Jag tror på det, och hur är det man säger, tron kan ju försätta berg…så I belive in that!

Dessutom fick jag en shoppingrunda på stan i en nedcabbad Porsche idag!! Har ni hört?!!! Jo, Jonas har fått låna en porsche  medans ägaren är på semester. Så när vi inte skulle hämta barnen förrän eftermiddag, så tog vi en tur till stan. Ni måntro vi har suttit i den på stan och glänst idag =) Många blickar !!! vill jag lova.

Men inte kan man shoppa så mycket med den. Förvaringsutrymmet är minimalt. Egentligen var den full efter första besöket på Barnens Hus, och då hade vi ovarit på en massa ställen och dessutom ohandlat oxå på vägen hem. Så det slutade med att jag fick sitta med en massa påsar i knät, sista biten =)

annaskrift2 copy

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.