Ny skolvecka

Vi startade måndag
morgon så här…

View this post on Instagram

Max steg upp 05.30 och åker till skolan 08.00 så vi hinner göra en hel del på våra mornar innan skolan 😉 Max har alltid gomplattan på mornarna och vi kör lite busigt memory med orden som har "K" i sig 👍🏼 I morse klistra vi in en bild från helgen i kontaktboken till skolan och Max skrev själv: "..jag har varit på rallycross"och sedan fyllde jag på mer om helgen, som han kan få läsa med hjälp av fröknarna 👍🏼 det är dock bara efter helgen vi brukar klistra in bilder och skriva så här mycket. Kortare och enklare under veckan. Men mycket bra träning får vi in i detta moment, både för minnet – att träna återberätta vad som hänt med lite bildstöd och vi får in lite skrivträning och lästräning och ljuda ihop ord. Att försöka få det till något roligt och positivt och prata om det som varit, är ju guld värt för att fortsätta lära sig och utvecklas 👍🏼..just nu sitter han och ser morgonshowen på tv tills taxin kommer 😉 …morgonstund har guld i mun, i alla fall hos oss👌🏼#morgonbus #skriva #kontaktbok #läsa #återberätta #bildstöd #maxkontaktbok

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…japp, morgonstund har
guld i mun här hemma, då
vi är morgonpigga.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.