Pysslat

Har nu under några
veckor julpysslat lite
då & då på en ny sorts
adventskalender här
hemma…

View this post on Instagram

Känns lite stressigt, då jag alltid får julinspiration så nära första advent och då svårt hinna klart 🙀 vi får se om jag hinner klart till veckan 🤔 ordspråket "..den som spar hon har" är trevligt tycker jag. På ett besök på IKEA för nått år sen, kommer du ihåg @jessi2020 ?! 😉…då hittade jag underlägg i kork som jag bara kände att jag måste köpa hem till nått framtida pyssel 😊 (jag är ofta så på IKEA, tittar på billiga saker som kan bli nått annat ☺️) och nu testar jag dessa underlägg till den nya adventskalendern jag håller på med, så ska bli intressant och se om det kommer funka som jag tänkt. det fick skära ut motiv 👍🏼 Jag har grundmålat en skiva tidigare och nu mätt upp hur stor den ska bli och gubben ska få kapa åt mig 👍🏼..mini ljusslingor införskaffade, så nu saknas sista lagret färg och montering av alla bitar… #pyssel #pyssla #julpyssel #juldiy #adventskalender #pågång

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.
… nu är den klar och på plats
men återkommer sen med lite
mer bilder ;)

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.