Snabbt julpyssel

Gjorde ett snabbt
julpyssel tidigare
en kväll, fick ett infall
då vi saknade något i
hallen, se bilder &
beskrivning i bilder
här nedan från
instagram….

.

View this post on Instagram

Här kommer mitt snabba julpyssel 👍🏼✨jag köpte flera små julgranar på mellandagsrean i fjol på Rusta och funderade vad jag skulle göra med dem 😉 jag kände att jag saknade dekoration i hallen, så kom en idé jag kapade av en turkos gran en bit, för att rymma den på en vit tunn Mdf skiva, sedan plattade jag till granen åt ett håll och limma fast den med limpistol ordentligt, allt för att få en gran som en tavla på vägg istället ✨ jag limma fast en upphängning bak på skivan, så den skulle passa till befintlig spik på väggen och så hittade jag en liten stjärna som jag köpt tidigare från Indiska, som egentligen hör till en girlang, den fick bli toppstjärna ⭐️ och sedan tog jag en "boll-ljusslinga" med batteri och små poller som jag oxå fynda förra julens rea och så hängde jag upp skivan med granen först i hallen innan jag monterade allt, ni ska snart få se en bild på hur det blev 😊… #pyssel #julpyssel #juldiy #tips

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.
… någon kanske
blev inspirerad ;)

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.