Magsjukan fortsatte

Jag åkte själv dit
magsjukan
torsdag eftermiddag…

View this post on Instagram

Fy, fy, fy vad jag hatar magsjuka 😩 vilken dödsångest varje gång och det gjorde ju inte saken bättre att det tydligen var det beställt en bantning de Lux till mig, för jag fick köra bägge vägar samtidigt, sittande på toan med hink i knäet. Kan säga att det forsade bägge vägar 😩 om det inte vore nog med det, så svarar ju min fibrokropp med att utstråla värk och smärta på högsta nivå samtidigt och inte kunde jag ju ta några av mina värktabletter i det läget 😥 så det var galet hemskt några timmar igår, var helt inlåst inne på toa några timmar och sedan när det lugna sig lite, låg jag och studsa i soffan av smärta och illamående stod upp i halsen, eller så vandra jag runt lite lätt för att lindra värken 😣 lycka var ju då jag till slut igår kväll, bara måste testa och chansa och ta 2 skedar fil med värkmedicin på helt tom mage och jag fick behålla det (!) 😅 så att känna att värk och smärta klinga av lite, var en sån befrielse 🙏🏼 fick sova hela förmiddagen idag på mediciner och har nu fått i mig en smoothie och det känns som livet börjar återvända 🙏🏼 så liten och tacksam man känner sig. Max är piggare men lite kinkig i magen än och nu återstår att se om resten i familjen klarar sig…hoppas innerligt det och vi kan vinka hejdå till denna otrevliga gäst för denna gång. #magsjuka

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… ja, fy bubblan
absolut det värsta
jag vet och att sedan
köra bägge vägar
samtidigt, är ju ingen
hit, värsta dödsångesten!

Så kvalar nog in till den
värsta magsjukan hitills
tror jag, så himla intensiv.
Max fick värst och kräktes
ju så massor av gånger och
med täta intervaller.

Återhämtning

Så nu är känslan
lite efter magsjukan
att ”livet har återvänt” ;)
Även om jag själv är
ganska mörbultad
i kroppen än. Men Max
har blivit riktigt pigg.
Igår var han inte så
matglad, men frukost
idag gick superbra och
hur pigg som helst igen,
efter att han fick det
tisdag kväll.

Peppar, peppar så har inte
de andra åkt dit än, så vi
hoppas det stannar så.

Gullig mormor

Max mormor var tuff
som besökte oss igår i
magsjuke-stugan och
kom och förgyllde lite
med en massa saker…

.
…kom med både blommor,
skvallertidning, målarbok
och film, så igår blev det en
mysdag och återhämtningsdag
och vi gick och la oss tidigt igår
kväll.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.