Kärleksfullt

Igår när jag suttit och
läst en bok i sängen
med Max innan han
somnade och innan jag
går säger han:
”…mamma jag har
kommit på nått..
om jag säger
”jag hajar dig”

vet du vad det betyder?”
Nä, säger jag.
Max svarar:
”…jag hajar dig
betyder jag älskar dig
så jag svarar:
”..okej, så fint”.
Då säger Max:
”...så det kan du
ju säga till pappa” 😉

Så jag lovar Max att
det ska jag absolut
göra och när jag är
på väg ut ur rummet
säger Max:
”….så mamma,
jag hajar dig
” 💛
alltså ni kan ju tro att
mammahjärtat svämmar
över av kärlek 💛👌🏼

..så det uttrycket ska
jag oxå börja köra med 👍🏼😊

Max pappa fick höra det
av mig igår kväll och även
i morse av Max själv ♥

View this post on Instagram

Har just suttit och läst en bok i sängen med Max innan han somnade och innan jag går säger han: "…mamma jag har kommit på nått..om jag säger "jag hajar dig" vet du vad det betyder?" Nä, säger jag. Max svarar: "…jag hajar dig betyder jag älskar dig" 😉 så jag svarar: "..okej, så fint". Då säger Max: "…så det kan du ju säga till pappa" 😉 Så jag lovar Max att det ska jag absolut göra och när jag är på väg ut ur rummet säger Max: "….så mamma, jag hajar dig" 💛 alltså ni kan ju tro att mammahjärtat svämmar över av kärlek 💛👌🏼..så det uttrycket ska jag oxå börja köra med 👍🏼👍🏼😊 #kärleksfullt #hajanågon #älskanågon

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
….go-fisen våran ♥

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.