Pysselrum tar form

Vi ska ju inreda litet
pysselrum på övervåningen
som vi tar lite pö om pö nu
och det går följa det sedan
på instagram under
#maxochannaspysselrum

Påbörjat sortera upp saker
som ska vara där och här
kommer lite bilder, viktigt
att det ska kännas tilltalande
oxå…

View this post on Instagram

Nu när vi inreder det blivande pysselrummet så är det viktigt för mig att det ska inspirera mig helt att komma in där, så för mig ska det vara 👌🏼 från början till slut och som tilltalar mig, det är ju som halva nöjet 😜 så jag kommer verkligen ta det pö om pö och känna mig fram 👍🏼 jag vill oxå återbruka och använda både gamla saker och återbruka olika förpackningar till förvaring 👆🏼som den här gamla ställningen för trådrullar som nu fått komma in (äntligen) och som jag tidigare något år målat vit och nu lindar jag upp snören jag inhandlat på något "repris-ställe" för flera år sedan, men hoppas de nu ska kunna användas i pyssel framöver 👌🏼grundfärgerna i rummet ska bara ljusa för att sedan färgglada pysselsaker ska få liva upp det 👍🏼 #maxochannaspysselrum #pyssel #pyssla #pysselmaterial #pysselrum

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.
…träbrickor är från
Panduro Hobby och är
målade i lite sliten shabby
chic stil, tycker det blir så
fint till allt färgglatt pyssel.

/ Anna

 

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.