Sortera pyssel

Fortsätter lite
då & då att sortera
pyssel och måla

View this post on Instagram

Måndag. Allt har varit sååå tyst här hemma. Alla andra på jobb & skolor. På ett sätt är det skönt få vila "hjärnan" som Max gärna säger 😉 det har varit mycket med alla sjukstugor, alla lov och alla födelsedagar och det är otroligt skönt med en vanlig vardag, men samtidigt är det FÖR tyst. Då känner jag min värk och smärta i kroppen ännu mer, för då familj är hemma, distraheras den mer 👍🏼men jag har faktiskt vilat, till och med somnat 👌🏼jag har njutit av en lunch av grillresterma igår 👌🏼 och såklart har en pensel och lite färg kommit fram en liten stund nu, vilket är total avkoppling för mig 👌🏼en låda från ikea med fack hade fel färg, så målar om 👍🏼 den finns att köpa färdig i vitt, men jag hade ju färg, återbruka👍🏼 🤔😊 tanken är något jag klurat till pysselrummet, återstår att se om det funkar i slutändan 😉 jag älskar ju då jag har färg kvar på fingrarna för det känns kreativt 😊😉 så jag väljer att inte tvätta mig än 😉..njuter först av en god kaffekopp ☕️👌🏼å nu kom Max hem igen…och de andra snart och allt är 👌🏼 igen #levamedkroniskvärk #pyssel #återbruk måla till #maxochannaspysselrum

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
Måndag. Allt har varit
sååå tyst här hemma. Alla
andra på jobb & skolor.
På ett sätt är det skönt få
vila ”hjärnan” som Max
gärna säger 😉 det har varit
mycket med alla sjukstugor,
alla lov och alla födelsedagar
och det är otroligt skönt med
en vanlig vardag, men samtidigt
är det FÖR tyst. Då känner jag
min värk och smärta i kroppen
ännu mer, för då familj är hemma,
distraheras den mer 👍🏼men jag har
faktiskt vilat, till och med somnat 👌🏼
jag har njutit av en lunch av
grillresterma igår 👌🏼 och såklart har
en pensel och lite färg kommit fram
en liten stund nu, vilket är total
avkoppling för mig 👌🏼en låda från
ikea med fack hade fel färg, så målar
om 👍🏼 den finns att köpa färdig i vitt,
men jag hade ju färg, återbruka👍🏼 🤔😊
tanken är något jag klurat till
pysselrummet, återstår att se om
det funkar i slutändan 😉 jag älskar
ju då jag har färg kvar på fingrarna
för det känns kreativt 😊😉 så jag
väljer att inte tvätta mig än 😉
..njuter först av en god kaffekopp ☕️👌🏼
å nu kom Max hem igen…och de andra
snart och allt är 👌🏼

.
…Igår kväll satt vi
och sorterat pysselmaterial,
allt från bokstavspärlor
till olika ögon 😉 och Max
hjälpte mig sortera olika
paljetter 👍🏼 det är nu då
det sorteras, vi verkligen
ser hur mycket ditt & datt
vi har här hemma typ överallt ☺️👍🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.