Promenad fågelkvitter

Jag tog en promenad
igår efter middagen och
lämna sjukstugan en stund
och lät syskonen göra något
tillsammans 😉 och vilka
härliga vårkänslor 👌🏼 lyssna
på filmklippet här nere, genom
klicka på bilden…

 

View this post on Instagram

Jag tog en promenad efter middagen och lämna sjukstugan en stund och lät syskonen göra något tillsammans 😉 och vilka vårkänslor 👌🏼men roligt var, att jag började just nu att lyssna på ljudboken "Häxan" av Camilla @lackberg och när jag går där efter vägen så reagerar jag och tänker, men så konstigt att de har satt in så mycket fågelkvitter i bakgrunden då de läser 😂😆…det tar en liten stund, men sen "ramlar 10-öringen ner" ☺️ fattade ju då att det var ju runt omkring mig 😆😂👌🏼 så jag tog av mig lurarna och klev in i skogen ett tag och bara njöt 🌲🌿🎶☀️👌🏼 det kändes som en riktig "tävling" mellan fåglarna, vem som kunde höras mest, allt från småfåglar till tranor och svanar 👍🏼 alltså nu börjar absolut bästa tiden på hela året 😜😆✌🏼👍🏼 #vår #vårkänslor #livetpålandet #fågelkvitter #ljudbok #häxan #camillaläckberg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… roligt var, att jag började
just nu att lyssna på ljudboken
”Häxan” av Camilla @lackberg
och när jag går där efter vägen
så reagerar jag och tänker, men
så konstigt att de har satt in så
mycket fågelkvitter i bakgrunden
då de läser 😂😆…det tar en liten
stund, men sen ”ramlar 10-öringen
ner” ☺️ fattade ju då att det var ju
runt omkring mig 😆😂👌🏼 så jag tog
av mig lurarna och klev in i skogen
ett tag och bara njöt 🌲🌿🎶☀️👌🏼
det kändes som en riktig ”tävling”
mellan fåglarna, vem som kunde
höras mest, allt från småfåglar till
tranor och svanar 👍🏼 alltså nu
börjar absolut bästa tiden på hela
året 😜😆✌🏼👍🏼

Lite skoj nu oxå, var att
Camilla Läckberg såg
inlägget och svarade ;)

;)
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.