Promenad fågelkvitter

Jag tog en promenad
igår efter middagen och
lämna sjukstugan en stund
och lät syskonen göra något
tillsammans 😉 och vilka
härliga vårkänslor 👌🏼 lyssna
på filmklippet här nere, genom
klicka på bilden…

 

Jag tog en promenad efter middagen och lämna sjukstugan en stund och lät syskonen göra något tillsammans 😉 och vilka vårkänslor 👌🏼men roligt var, att jag började just nu att lyssna på ljudboken "Häxan" av Camilla @lackberg och när jag går där efter vägen så reagerar jag och tänker, men så konstigt att de har satt in så mycket fågelkvitter i bakgrunden då de läser 😂😆…det tar en liten stund, men sen "ramlar 10-öringen ner" ☺️ fattade ju då att det var ju runt omkring mig 😆😂👌🏼 så jag tog av mig lurarna och klev in i skogen ett tag och bara njöt 🌲🌿🎶☀️👌🏼 det kändes som en riktig "tävling" mellan fåglarna, vem som kunde höras mest, allt från småfåglar till tranor och svanar 👍🏼 alltså nu börjar absolut bästa tiden på hela året 😜😆✌🏼👍🏼 #vår #vårkänslor #livetpålandet #fågelkvitter #ljudbok #häxan #camillaläckberg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… roligt var, att jag började
just nu att lyssna på ljudboken
”Häxan” av Camilla @lackberg
och när jag går där efter vägen
så reagerar jag och tänker, men
så konstigt att de har satt in så
mycket fågelkvitter i bakgrunden
då de läser 😂😆…det tar en liten
stund, men sen ”ramlar 10-öringen
ner” ☺️ fattade ju då att det var ju
runt omkring mig 😆😂👌🏼 så jag tog
av mig lurarna och klev in i skogen
ett tag och bara njöt 🌲🌿🎶☀️👌🏼
det kändes som en riktig ”tävling”
mellan fåglarna, vem som kunde
höras mest, allt från småfåglar till
tranor och svanar 👍🏼 alltså nu
börjar absolut bästa tiden på hela
året 😜😆✌🏼👍🏼

Lite skoj nu oxå, var att
Camilla Läckberg såg
inlägget och svarade ;)

;)
/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s