Mitt i veckan

Max började onsdagen
med att klistra in lite
bilder i kontaktboken

.
… sedan skoldag igen.

Själv lyssnade jag på
kroppen och tog det
väääldigt lugnt och så
förberedde jag sedan på
eftermiddagen lite pyssel
inför att Max skulle komma
hem från skolan…

.
…kanonväder med
20 plusgrader och
sol, efterlängtat !! Jag
tog fram kubb-spelet
som vi håller på att
måla om och Max skulle
få dekorera det lite och
det ha gjorde…

.

View this post on Instagram

Efter vi låtit de vita ögonen torka en stund, så gjorde vi pupillerna, medan vi väntade på att pastan skulle koka klart till middagen 😉👍🏼 där använde vi oxå en skumgummipensel, som jag klippte lite mindre med en sax, så inte pupillerna skulle bli för stora. Det här gillade Max, han koncentrerade sig mycket var han skulle sätta pupillerna, för han ville att vissa skulle titta lite tokigt 😊👍🏼 och de blev ju riktigt skojiga 👌🏼 tänk vad så lite kan göra på klossar, ett par ögon och de får genast liv och blir ju roligare att spela med i sommar ☺️😊👍🏼#pyssel #pyssla #måla #kubbspel #barnpyssel #pysslamedbarn #pandurohobby #panduro #maxochannapysslarkubbspel

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
…kommer bli färgglatt och
härligt kubbspel med färger
som tål uteliv och är från
Panduro hobby
och ni hittar just dessa
färger om ni kikar in på
denna sida >>

Fotboll

Barnen njöt av vädret
igår och spelade lite
boll ute bara i shorts…

.
.. och sedan tog vi en
kvällspromenad
till skogen jag & Max…

View this post on Instagram

Yeah 👊🏼 jag och Max tog en liten skogspromenad igen 🌲👌🏼 vi har tummat på 👍🏼👍🏼 att få till många i sommar, även om vi är lite trötta i kropp, så får vi alltid ny energi bara komma ut i skogen 👌🏼 och även fantasin som gör varje promenad till ett äventyr 😉 hoppas bara inte myggen blir alltför jobbiga, idag klarade vi oss oxå bra från mygg 😉👍🏼 idag tog vi en gammal välvandrad stig, där vi gått många gånger tidigare och vi stanna till vid stackars "tomtens hus" som rasat ihop och Max grunna där ett tag utifall kanske tomten gömt nån skatt där i ruinerna 😂😊 härlig underbar kväll 👌🏼#uteliv #promenad #skogen #skogspromenad #livetpålandet

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

View this post on Instagram

Måste få visa, då vi kom fram till ett ställe efter dagens skogsstig 🌲🌲 som har massor av kottar jämt på marken och där det alltid blir att vi stannar och har kott-kastning och försöker pricka tallar ✌🏼bara en sån sak, så enkelt men superskoj ute i naturen, hur härligt är inte det? Eller är det bara vi som tycker det är 👌🏼? Många har kanske inte möjlighet till det, men vi njuter av att bo där vi bor, nära ut i naturen och att göra sånt här tillsammans är ju guld värt i mina ögon 👌🏼och nu ska vi ta tillvara varje sommardag, för det går ju så fort…✨🎶 "..sommartider hej, hej sommartider" 🎶✨ #uteliv #skogen #skogspromenad #kottar #livetpålandet

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…ljuvlig eftermiddag
och kväll ♥

/ Anna

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.