Rocka sockorna musiktävling

Vi kämpar på med
Rocka sockor låten
🎶✨ till musiktävlingen,
som vi får se om Max
är med i eller inte 😉
det har varit lite knixigt
att lära sig hela texten,
för den är lång och har
riktigt svåra ord, men
idag har Max suttit och
sjungit in hela som ljudfil,
imponerad 👊🏼✨🎶

View this post on Instagram

Vi kämpar på med ”Rocka sockor låten” 🤘🏼🎶✨ till musiktävlingen, som vi får se om Max är med i eller inte 😉 det har varit lite knixigt att lära sig hela texten, för den är lång och har riktigt svåra ord, men idag har Max suttit och sjungit in hela som ljudfil, imponerad 👊🏼✨🎶 Vi har verkligen trixat på ☺️ inte lätt då jag själv inte direkt är musikalisk 😱 😂 men för att hjälpa Max att lära sig texten gjorde jag först dessa A3 papper med stor text där jag färgmarkerat vissa ord och satt bildstöd till dem 😉 sedan letade jag och hittade melodin vi ska ha, som karaokeversion på Youtube och kunde till slut ladda ner den och använda den som bakgrundsmusik, men den gick lite för fort i orginal, så då anpassa jag först den ett snäpp långsammare, sedan var det inte nog med ”verser” i den karaoke versionen, så jag har fått dela och klistra in fler verser 😅 sedan gjorde jag så att jag sjöng in texten med bakgrundsmusiken och så har Max suttit med sin iPad och hörlurar och tränat till den, stackarn som måste lyssna till sin morsa som inte har sångröst 🙉 men så idag har vi nu suttit så här, kopplat högtalare till iPad, där vi spelat upp bakgrundsmusik, sedan har jag suttit med min mobil och spelat in då Max sjunger texten, så då ska jag fixa nu så han kan lyssna till sig själv sen och slippa morsan ☺️ vilket kan bli ett bra stöd och träna stå och sjunga låten i mick på ”scen” och få stöd av sig själv 👌🏼✨…å ni vet väl att musiktävlingen är öppen för alla som vill vara med, coolt med många ”rocka sockor versioner” gå in på @rockarockasockorna och läs mer info 👍🏼 #träna #text #rockasockorna #musiktävling ##maxrockarsockarlåten2018

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
..vi har verkligen trixat på ☺️
inte lätt då jag själv inte
direkt är musikalisk 😱 😂
men för att hjälpa Max att
lära sig texten gjorde jag först
dessa A3 papper med stor
text där jag färgmarkerat
vissa ord och satt bildstöd
till dem 😉 sedan letade jag
och hittade melodin vi ska ha,
som karaokeversion på Youtube
och kunde till slut ladda ner den
och använda den som bakgrundsmusik,
men den gick lite för fort i orginal,
så då anpassa jag först den ett snäpp
långsammare, sedan var det inte nog
med ”verser” i den karaoke versionen,
så jag har fått dela och klistra in fler
verser 😅 sedan gjorde jag så att jag
sjöng in texten med bakgrundsmusiken
och så har Max suttit med sin iPad och
hörlurar och tränat till den, stackarn
som måste lyssna till sin morsa som
inte har sångröst 🙉 men så idag har
vi nu suttit så här, kopplat högtalare
till iPad, där vi spelat upp bakgrundsmusik,
sedan har jag suttit med min mobil och
spelat in då Max sjunger texten, så då
ska jag fixa nu så han kan lyssna till sig
själv sen och slippa morsan ☺️ vilket kan
bli ett bra stöd och träna stå och sjunga
låten i mick på ”scen” och få stöd av sig
själv 👌🏼✨

…å ni vet väl att
musiktävlingen är öppen
för alla som vill vara med,
coolt med många
”rocka sockor versioner”
gå in på @rockarockasockorna
och läs mer info 👍🏼

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.