Städat bygget, målat & forbollsträning

.

View this post on Instagram

Gick morgonrundan med Abbe och eftersom jag inte känner för att byta kläder nå många gånger under dagen, så går jag alltid numera i målarkläder eftersom det blir någon penseldrag någon gång under dagen ☺️ så gick där och tänkte, jag hoppas att alla jag möter tror att jag går i nån alldeles ny snygg design, som de inte sett tidigare, färgglad och cool 😎😁 så jag funderade vidare och tänkte, att det går ju mode i allting och även kläder och är det ett visst mode, så följer ju alla nästan bara för det, så borde ju även funka designa coola med sånna här typ av färgstänk å matcha med snygg egen design på mobiltelefons fodral 😂😁 ett grymt bra säljarargument skulle vara att man inte behöver tvätta bort fläckar så ofta, de smälter in 👍🏼…och bästa skulle ju vara att en tredjedel av min egna garderob skulle bli på mode på direkten 🙌🏼☺️😊 #färgstänk #nytänk #nyamodet?;)

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.
/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.