Köksrenovering, lite krassligt och kvällsbandy

.

Köksrenoveringen

Alltså de 2 höga paketen
som nu står på bron, har jag
längtat efter ända sedan vi
flyttade in i huset, å nu 25 år
senare ska det bli verklighet 🙌🏼

.
…en hel kyl och en hel frys ✨
kan ju tycka vi är värda dem
efter sån lång väntan, efter
kämpat med en ynka halva av
bägge tills nu. Å då vi dessutom
alltid försökt veckohandla, så har
det varit en utmaning att rymma
allt i kylen varje gång, det har varit
smockat, så att varje gång man ska
ha nått, får man typ börja med att
plocka ut halva kylen för att komma
åt det andra, längre in 😅 så nu kan
tro att jag längtar…😜

View this post on Instagram

Så här ser det ut just nu då jag målar mig fram på pärlsponten i köket. Dock har jag en feber som går upp och ner och lite snorig, hostig och dunkande huvudvärk periodvis, så jag målar nån planka och sedan vilar och repeterar… men jag hittade ju den perfekt pallen att sitta på, i lämplig höjd som underlättar och om ni swipar ser ni att det är pallen som jag själv gjorde i träslöjden i skolan för ett x antal år sedan ☺️ jag förnya den för många år sedan med lite färg och stämplade text på den, jag har den annars i vårt sovrum och tycker det är kul att den kommer till användning 😉👍🏼 #måla #pärlspont #köksrenovering #maxmedfamiljgörnyttkök

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
..å så här avslutade Max kvällen.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.