Julen utstädad, middag & fibro

Snöat i natt & på förmiddag,
så grabbarna skottat med
fyrhjuling idag. Jag älskar det
mysiga med julen under december
och fram till julhelgen, men sedan
vill jag fort få ut den igen ☺️ Så ända
sedan dagen efter annandag jul har
jag plockat bort lite jul varje dag &
nu är den helt bortstädad, lagom
till nyårsdagen ✨…

.
…gofisen ♥

Middag

Från det Max varit liten, så är
ett besök hos farmor och farfar
= att hela maskinparken i småbila
r ska fram och köras med
🚙🚕🚘🚜🏍 …

.
…å vi har blivit bjudna på
middag med efterrätt ✌🏼
sååå mätt just nu 🥴

Fibromyalgi

Sånna här ”citat” tycker jag
om att läsa. Jag tycker de kan
ge en lite kraft & push ibland
då det behövs 👊🏼

View this post on Instagram

Sånna här ”citat” tycker jag om att läsa. Jag tycker de kan ge en lite kraft & push ibland då det behövs 👊🏼 jag har en ”svacka” i kroppen och har haft så mycket mer värk nu några dar och just då den drar på strömbrytaren lite extra, så är det så jobbigt med den molande värken som gnager och gnager 😣👎🏼 Jag får snart bocka av 17 år med kronisk värk dygnet runt ✔️ Å varje dag ger jag aldrig upp hoppet att en dag få vakna, utan att det första jag känner är värk och även att kunna gå och lägga mig, utan att det sista jag känner är värk. Så när jag har sämre dar, där värken är extra tuff, då tänker jag precis som i texten här uppe, då försöker jag hämta kraft och fokuserar jag på allt jag fixat gå igenom under alla dessa år , det är en bedrift mentalt vill jag lova & det har gjort mig starkare 💪🏼 Så viktigast för mig är att fokusera på en dag i taget och att gärna lämna gårdagen bakom mig så fort jag kan och se framåt och hitta det positiva i varje dag. Å när riktigt dåliga dar kommer, tar jag fokus på att efter sämre dar, så blir det till slut bättre dar 👍🏼 så det är bara fortsätta åka på denna berg-och dalbana under det nya året oxå och hoppas på det bästa 🙌🏼 men fiiii-fan vad skönt det hade varit att få mitt gamla liv tillbaka, något jag saknar vareviga dag och extra mycket sånna här dar. Så jag skänker en tanke till alla ni där ute som oxå går genom en kamp varje dag, på något sätt, fiii-fan så bra vi gör det ändå ✨👊🏼 jag skriver inte för att få medlidande, att ni ska tycka synd om mig, det blir jag inte bättre av, snarare sämre, utan jag skriver för att berätta hur det är att leva med kronisk värk dygnet runt jämt, där det känns som att gå med typ en influensa jämt + att det är en massa andra konstiga symtom som avlöser varann och i olika styrka & skepnad. Ja, helt knasig sjukdom att ha, å så osynlig utåt för många, för vilken expert man blir att le och skratta och se normal ut, trots allt som gnager under ytan. Nu tar jag fokus att ta mig genom denna natt och hoppas på bättre dag imorgon 🙌🏼 /Anna #attlevamedkroniskvärk #attlevamedfibromyalgi

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
….jag har en ”svacka” i kroppen och
har haft så mycket mer värk nu några
dar och just då den drar på strömbrytaren
lite extra, så är det så jobbigt med den
molande värken som gnager och gnager
😣👎🏼 Jag får snart bocka av 17 år med
kronisk värk dygnet runt ✔️
Å varje dag ger jag aldrig upp hoppet
att en dag få vakna, utan att det första
jag känner är värk och även att kunna
gå och lägga mig, utan att det sista jag
känner är värk. Så när jag har sämre dar
, där värken är extra tuff, då tänker jag
precis som i texten här uppe, då
försöker jag hämta kraft och fokuserar
jag på allt jag fixat gå igenom under
alla dessa år , det är en bedrift mentalt
vill jag lova & det har gjort mig starkare 💪🏼

Så viktigast för mig är att fokusera på
en dag i taget och att gärna lämna
gårdagen bakom mig så fort jag kan
och se framåt och hitta det positiva
i varje dag. Å när riktigt dåliga dar
kommer, tar jag fokus på att efter
sämre dar, så blir det till slut bättre
dar 👍🏼 så det är bara fortsätta åka
på denna berg-och dalbana under
det nya året oxå och hoppas på det
bästa 🙌🏼 men fiiii-fan vad skönt det
hade varit att få mitt gamla liv tillbaka,
något jag saknar vareviga dag och
extra mycket sånna här dar.

Så jag skänker en tanke till alla
ni där ute som oxå går genom en
kamp varje dag, på något sätt,
fiii-fan så bra vi gör det ändå ✨👊🏼
jag skriver inte för att få medlidande,
att ni ska tycka synd om mig, det blir
jag inte bättre av, snarare sämre,
utan jag skriver för att berätta hur
det är att leva med kronisk värk
dygnet runt jämt, där det känns
som att gå med typ en influensa
jämt + att det är en massa andra
konstiga symtom som avlöser
varann och i olika styrka & skepnad.
Ja, helt knasig sjukdom att ha, å
så osynlig utåt för många, för
vilken expert man blir att le och
skratta och se normal ut, trots
allt som gnager under ytan. Nu t
ar jag fokus att ta mig genom
denna natt och hoppas på bättre
dag imorgon 🙌🏼

/ Anna

Annons

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.