Racingbil, fotbollsspel & Gläntan

Idag kör Max rallycross i
pappas racerbil 🚗💨 men
jag blev nu inskickad att göra
lunch till en hungrig chaufför 👍🏼

.

.
…Racerföraren blev avprejad idag 😯
å så har han tydligen svurit i bilen 😁
undrar vem som brukar göra det
ibland & som Max tagit efter 🤔
månne @okvistrallycross

Skrapa färg

En stor sorg då vi köpte vårt
hus för läänge sedan, var att
förra ägaren hade målat alla
uthus med plastfärg (!) det
borde ju vara straffbart att
sätta plastfärg på fina timringar 😠😢
så vi har inte vetat hur vi ska göra,
utan bara lämnat det. Från början
satt färgen ju så hårt, men nu efter
alla år har plastfärgen börjat ramla
av i remsor (ser förskräckligt ut)
så nu ska jag testa på den lägsta
byggnaden, veboden, om jag kan
få bort all färg och sedan kunna måla
med faluröd färg, som det borde varit
från början….

View this post on Instagram

En stor sorg då vi köpte vårt hus för läänge sedan, var att förra ägaren hade målat alla uthus med plastfärg (!) det borde ju vara straffbart att sätta plastfärg på fina timringar 😠😢 så vi har inte vetat hur vi ska göra, utan bara lämnat det. Från början satt färgen ju så hårt, men nu efter alla år har plastfärgen börjat ramla av i remsor (ser förskräckligt ut) så nu ska jag testa på den lägsta byggnaden, veboden, om jag kan få bort all färg och sedan kunna måla med faluröd färg, som det borde varit från början. Å det går över förväntan, plastfärgen går lätt skrapa bort och på själva knutarna får vi såga bort ytfärgen som är tjock. Jag är ju en som behöver något att pyssla på med för att distrahera värken, jag kan inte sitta still och bara njuta av sommaren, jag får spunk, så perfekt gå dit och hålla på sisådär 10 minuter åt gången, ett par gånger per dag 👍🏼 fast vara noga med att begränsa mig så jag inte blir sämre. Så det kommer inte gå fort, men det går ju i alla fall framåt. Å jag försöker att inte att kika runt och se alla uthus som behöver göras 🙈 utan får ta lite i taget. Den lilla bit som nu snart är klar, ska jag sedan testmåla med faluröd färg och se hur det blir och jag hoppas det ska bli så fantastiskt fint som jag trånar efter 🙏🏼 #rimring #skrapafärg #falurödfärg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…….swipa för fler bilder.
Å det går över förväntan, plastfärgen
går lätt skrapa bort och på själva
knutarna får vi såga bort ytfärgen
som är tjock. Jag är ju en som behöver
något att pyssla på med för att distrahera
värken, jag kan inte sitta still och bara
njuta av sommaren, jag får spunk, så
perfekt gå dit och hålla på sisådär
10 minuter åt gången, ett par gånger
per dag 👍🏼 fast vara noga med att
begränsa mig så jag inte blir sämre.
Så det kommer inte gå fort, men det
går ju i alla fall framåt. Å jag försöker
att inte att kika runt och se alla uthus
som behöver göras 🙈 utan får ta lite
i taget. Den lilla bit som nu snart är klar,
ska jag sedan testmåla med faluröd färg
och se hur det blir och jag hoppas det
ska bli så fantastiskt fint som jag trånar
efter 🙏🏼

Fotbollssspel

Koncentrerad uppe på logen,
där vi dammat avfotbollsspelet
⚽️🥅😁 ..

.
…Sverige mot Danmark och Max
är Sverige med Zlatan på topp…
och oj då, Danmark vann tydligen
med 9-5, Max ville ha revansch direkt 😉

Gurka

Första gurkan plockad 🥒
ska bli mumsigt 👌🏼

.

Gläntan

Härlig kväll på Gläntans
havsbad ikväll 👌🏼✨ vi for
dit med ungdomarna & Max
fick bada med dem 💦👍🏼

.
…vi kom dit kring 19 och for hem
20.30 och då var det fortfarande
27 grader ute. Helt ljuvligt där ute
med ljumma härliga vindar 👌🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.