Blommor & skitvärk

.
….swipa för fler bilder.
Ny bekantskap 👉🏼 hängpelargon
som nu blommar 🌿👌🏼 å skördat
stor gurka och några tomater
🥒🍅✨

.
…det är just nu helt GALET
vad björkspirean blommar 🌿👌🏼
tror aldrig vi haft så här mycket
blommor någongång, å då har
inte buskarna fått nå regn på
lääänge, så de måste trivas lite
uttorkade ☺️ å ett paradis för
alla humlor som svärmat där
idag 🐝😉✨ swipa för fler bilder.

Skogsprommis

👦🏼🐶 och lite mygg 🦟 🦟
på skogspromenad 🌿

.

 

Skitvärk

Ja, när jag läser texten nedan,
så stämmer den ju in på mig….

View this post on Instagram

Ja, när jag läser texten ovan, så stämmer den ju in på mig. Det känns fortfarande overkligt på nått sätt, trots alla år, att jag numera är såå van denna värk och att jag har så hög smärttröskel, att jag går omkring med så pass mycket värk inombords, som ingen utanför kan se, om jag inte berättar. Idag har jag haft en skit-värk-dag. Det gnager och moler i hela kroppen, å den går inte komma undan. Jag skulle så grymt gärna vilja ha en avstängningsknapp att vrida på ”OFF” ibland. Eller ett kryp-in, där jag kunde stänga in mig och lämna värken utanför, en stund i alla fall. Att få känna mig värkfri nån timme. Men nej, den ska vara med precis överallt… jämt, en riktig blodigel som aldrig släpper taget, suck. Den levererar ständig värk, fast i lite olika styrka och intensitet. Så får bara tacksam de dagar den är lindrigare. Just nu är det antagligen en kombo att vi fått kallare och omslag i vädret som spär på allt ytterligare 😣 ja, vad ska jag säga…. skitless på denna värk, som fått för sig att den ska sitta i just min kropp och gnaga på. Det som lindrar bäst är ju att gå omkring och göra något som skingrar tankarna och lindrar värken en aning, men då tröttheten tar över å jag vill ligga, då går ju värken upp ännu ett snäpp. Å har haft mer intensiv värk i en höft nu i flera veckor, å just att det nöter på samma ställe, att jag inte får variation, det är ..😖 Jahapp, så här fick ni en lägesrapport hur det är leva med värk, för mig, just idag. Jag har dopat med lite kraftiga mediciner nu, så hoppas jag på några timmars sömn, å att imorgon är en bättre dag 👍🏼 👍🏼 #attlevamedkroniskvärk #fibromyalgi #saknarmittfriskalividagochalladar #imorgonnydagochnyamöjligheter

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…det känns fortfarande overkligt
på nått sätt, trots alla år, att jag
numera är såå van denna värk och
att jag har så hög smärttröskel, att
jag går omkring med så pass mycket
värk inombords, som ingen utanför
kan se, om jag inte berättar. Idag har
jag haft en skit-värk-dag. Det gnager
och moler i hela kroppen, å den går
inte komma undan. Jag skulle så grymt
gärna vilja ha en avstängningsknapp att
vrida på ”OFF” ibland. Eller ett kryp-in,
där jag kunde stänga in mig och lämna
värken utanför, en stund i alla fall. Att få
känna mig värkfri nån timme. Men nej,
den ska vara med precis överallt… jämt,
en riktig blodigel som aldrig släpper taget,
suck. Den levererar ständig värk, fast i lite
olika styrka och intensitet. Så får bara
tacksam de dagar den är lindrigare. Just
nu är det antagligen en kombo att vi fått
kallare och omslag i vädret som spär på
allt ytterligare 😣 ja, vad ska jag säga….
skitless på denna värk, som fått för sig att
den ska sitta i just min kropp och gnaga på.
Det som lindrar bäst är ju att gå omkring
och göra något som skingrar tankarna och
lindrar värken en aning, men då tröttheten
tar över å jag vill ligga, då går ju värken upp
ännu ett snäpp. Å har haft mer intensiv värk
i en höft nu i flera veckor, å just att det nöter
på samma ställe, att jag inte får variation,
det är ..😖 Jahapp, så här fick ni en
lägesrapport hur det är leva med värk,
för mig, just idag. Jag har dopat med lite
kraftiga mediciner nu, så hoppas jag på
några timmars sömn, å att imorgon är
en bättre dag 👍🏼 👍🏼

/ Anna

 

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.