Prins Annorlunda….

Onsdag den 22 Oktober 2008

Det har gått bra för Max hos momor och morfar idag.
Men han fick feber igen på eftermiddagen och har nu varit febrig ikväll igen. Dock inga andra bekymmer. Jag hoppas dock att natten blir bra. För jag gör gärna inte om gårdagens.

Själv fick jag sova ett par timmar på förmiddagen innan besök i Fannys skola. Vi fick på utvecklingsamtalet veta att vi har ett odjur till dotter……..nej, skämtåsido. Det gick så bra så. Det var även roligt att vara med på en lektion oxå.  Idag hade de ”eget val” hela dagen. Så sista lektionen hade Fanny valt att sitta och skriva en saga. Härligt att se att det finns så mycket fantasi i ungar. Fick höra många fantasifulla sagor =)

Nu har jag tänkt gå och lägga mig och börja läsa boken ” Prins Annorlunda” som jag fick hem i brevlådan igår. Det är en nyskriven bok av paret Sören Olsson (han som skrivit ”Sune” böckerna) och Yvonne Bryngård-Olsson. Den handlar om deras son Ludvig som nu är 17 år och har Downs Syndrom. Det är en biografisk berättelse om hur det är att ha ett barn som inte är som alla andra.  Läs mer här>>

Så det ska bli intressant att läsa. Jag hoppas den är bra.
Nu är det tveksamt om det blir bad för Max imorgon. Få se hur han verkar imorgonbitti. Men det kan ju bara vara tänderna eller reaktion av vaccinet eftersom han inte uppvisar någora andra symtom.

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.