Bloggen har fått snö…..

Lördag den 13 December 2008

Det börjar vara kring midnatt.
Jag ligger nere med Max. Det är så skönt att höra, att just nu iallafall, låter han inte tjock, då han andas. Sover för tillfället lungt och skönt. Jag känner dock mig inget vidare själv just nu. Speciellt då man lägger sig och ligger still. Känns som värken fördubblas nu när man har feber och är krasslig. Går förstås bättre, då man är uppe och smågår, då känns det inte lika mycket.

Fanny gick i säng med feber och ont i halsen. Typiskt!
Hon som har kalas imorgon igen, som hon inte kommer att kunna fara på. Vilken otur hon har. Hoppas hon är feberfri imorgon så hon kan fara på skolan på måndag, för sista skolveckan innan lov, är det ju alltid kuliga saker i skolan.

Jag får väl börja morgondagen och ringa runt till alla och säga att vi ställer in teckenkursen imorgon. Onödigt smitta ner alla andra, så här inför jul.
Har idag fått ner adresser på julkuverten. Så nu kan årets julkort postas på måndag.

Fick ett erbjudande från ”wordpress” att lägga till fallande snöflingor på bloggen och det nappade jag på. Passande en dag som denna. För idag och i natt har vi fått massor  av snö här. Imorse pratade de om 25 cm, men då har det fortsatt att snöa efter det oxå. Vi har varit lite nervösa att vi ska få strömavbrott, då det kommit så mycket tung blötsnö. Men peppar, peppar, inte än. Hela dagen har i stort sett gått åt till att skotta för Jonas.  Så nu är det ordentliga snöhögar på tomten. Få se om jag kan ta kort imorgon och visa. Jag hoppas att inte snöflingorna på bloggen bara blir jobbiga och i vägen då man ska läsa. I så fall får ni hojta, då plockar jag bort dem. Men jag tycker de ger lite julstämning.

Nej, ett nytt försök att sova…..

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.