Man tager vad man haver…..

Tisdag den 13 Januari 2009

Andra dagen på inskolningen på dagis.
Detta att börja dagis för Max innebär nog lika stor omställning för mamsen. Bara detta att man ska iväg varje dag. Av och på med kläder. Bära ut och in bil. Det känns i kroppen min. Jag hoppas kroppen vänjer sig. Det blir inskolning för den oxå =)

Vi har tinat fram vår andra bil en saab 900 som är vår farkost till och från dagis. Men trots att vi har ett varmt dubbelgarage, så får den ju inte stå inne tyvärr !!!! Hade varit skönt ha både en varm bil och slippa skrapa rutor. Innanför garageportarna är det ju rallycrossverksamhet. Så där är man inte välkommen =) Så inte är det så kul då det är sånt väder, som det har varit idag. Snöigt och isiga rutor.

När vi skulle iväg imorse så spände jag först fast Max i bilbarnstolen. Sedan skulle jag ge mig i kast med alla rutor på bilen. Upptäckte då att vi varken har en sop eller någon isskrapa i bilen. Hmmm….man tager vad man haver. Det blev att jag fick ta ett cd- fodral och skrapa med. Men det gick faktiskt skapligt =)  

Inskolningen har gått ganska bra idag.
Jag har försökt sitta lite i skymundan och inte vara så synlig. Max brydde sig inte alls om mig första timmen. Blev lite gråt då jag gick över till andra avdelningen en sväng, men sedan var han ut själv med Ingela i pulkan och det gick så bra. Medans de var ute, stod jag inne och tittade på alla barnen genom fönstret. Så fruktansvärt söta de är de minsta barnen, påbyltade med en massa kläder, så de ser ut som små ”michelingubbar” och med en stor reflexväst, stapplande omkring i ojämn snö. Vilka kämpar. Inga ledsna miner. De bara fortsatte gå på, även om vissa fastnade med någon liten fot här och där i djupsnön =)

Det var en trött kille då vi for hem, jag hade fullt sjå att hålla honom vaken i bilen den lilla biten hem. Imorgon ska jag vara där en halvtimme och sedan ska jag prova lämna honom resten av tiden. Imorgon ska han även prova äta lunch där. Spännande……

Kan berätta att idag knackade det på dörren och det var paketleverans. Nu fick jag den där x-boxen som jag vann på julpyssel. Inte dumt! Nu ska vi bara få den att fungera oxå =)

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.