Firande på dagis…..

Måndag den 23 Mars 2009

Idag blev det firande av 2 års dagen på dagis oxå.
De brukar på deras samling gratulera den som fyllt år med en sång och ett paket och ett ljus. Max resurs Ingela berättar att idag då de frågade om det var någon som fyllt år, så tog flera tillfället i akt att räcka upp handen. Ja, man vet ju aldrig, man kan ju kanske få fylla år fler gånger =) Efter sångstunden bjöd Max på Piggelin glass, som de smaskade på.

dagisboken  dagisboken2  dagisboken3

Max var så nöjd med presenten han fick, nämligen en bok. Han gillar verkligen att läsa, så efter middagsvilan hemma idag, plockade vi fram boken ur väskan och han hoppade väldigt fort till soffan och visade att vi skulle läsa =)

Idag var det så snorhalt utanför dagis, blank is. Så jag var rädd att vi skulle ramla, om jag bar Max. Så därför fick han gå in och hålla i mina händer. Man märker då vad han har blivit bättre på att gå längre sträckor. Så nu blir det förstås, att det blir en vana, att gå in från bilen på  morgonen samt då vi ska åka hem från dagis. Perfekt träningspass och perfekt för mig, som börjar tycka det är för tungt att bära honom.

Max läkare ringde fredag eftermiddag.
Hon hade nu konfererat med en annan läkare om Max sömnproblem. Så efter många om och men kom de fram till att vi ska pröva ge Max en dos Melatonin (kroppseget sömnhormon) då han går och sover och sedan ge honom en till dos, om han börjat ”tjorva” och så provar vi så i 3 veckor och sedan 3 veckor helt utan och så får vi se…..vi ska även försöka föra sömnschema under den tiden.

annaskrift2 copy

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.