Xyron multilaminerare …

Måndag den 8 Juni 2009

Innan helgen så anlände det ett paket med posten.
Nämligen  Xyron multilaminerare. Stort smile =)

Xyron copy

Xyron Multilaminerare laminerar, magnetiserar och applicerar klister helt utan värme eller elektricitet!

Jag har bara hunnit testa den litegrann. Så smidig, så mjuka och fina blad det blir. Lite annars än Clas Ohlsons lamineringsmaskin för 250 kr. Även om det oxå duger alldels utmärkt, så känner man ju nu vad som är skillnaden mellan billig och dyr.

Det bästa är att den här inte behöver ström, man bara vevar sig fram. Lamineringen får mjuka kanter och man kan klippa kant i kant, utan att det delar på sig. Dessutom är ju det bästa att man kan byta disketter och både få vanlig laminering, men även med ”post-it” effekt samt med magnet-baksida.

Laminering med ”post-it” effekt ska vi försöka använda oss utav till hösten och börja ha en kontaktbok mellan dagis och hemma. Så att vi kan återkoppla hemma och prata om vad Max har gjort på dagis under dagen. Fördelen med ”post-it” baksida är att man kan återanvända samma bilder flera gånger.

Dessutom tror jag att denna lilla maskin kommer att komma till användning till en hel del annat pyssel hemma oxå. En hel del roligt träningsmaterial kommer att gå att göras till Max =)

annaskrigt trans copy

Annonser

2 reaktioner på ”Xyron multilaminerare …

  1. Hej, Denna fina maskin har vi oxå! den e toppen! har massor med magnet bilder på kylskåpet på familjen tex som min lilla A gillar att plocka med :). Har laminerade bilder på babblarna i vagnen som tål alla väder och att tappas i backen och att ätas på :)
    Så ha så skoj med denna fiffiga pryl!

    /Jenny

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.