Ögoncheck

Igår var vi på
ögonmottagningen
och kollade…

.
…kollade en massa olika saker
och skönt nog så behvöer vi inte
ändra något i Max glasögon just
nu.

Hade en grymt positiv Max
med mig till stan igår 😀😃😄
känns som den lite trotsiga,
uppstinata killen som vi haft
ett tag, var som bortblåst 😉👍🏼

View this post on Instagram

Hade en grymt positiv Max med mig till stan idag 😀😃😄känns som den lite trotsiga, uppstinata killen som vi haft ett tag, var som bortblåst 😉👍🏼 Max superladdad då vi skulle på Ögonmottagningen och tyckte det skulle bli sååå kul och när vi sitter i väntrummet där säger han: "…mamma, när ska jag till tandläkaren? …jag längtar nämligen dit" (!) jag trodde jag hörde fel och frågade va?! Men jag hade hört rätt 😂 sedan kom en kompis till mig, som jobbar där på ögonmottagningen och Max bjöd oss på olika maträtter allt från skrovmål med hamburgare och strips till älgköttgryta och efter vi "mumsat i oss" och sagt "…ååå så gott" så sa han: "…ni har just nu ätit spindlar, pirayor, daggmaskar och dylikt" och skrattade sååå gott åt våra grimaser 😂😂😂 så jag hoppas denna positiva killen ska nu stanna ett tag och lämna "testa-gränser-killen" nånstans på vägen 😉 #positiv #glad #alltgåttsomendansidag

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…Max superladdad då vi skulle
på Ögonmottagningen och tyckte
det skulle bli sååå kul och när vi
sitter i väntrummet där säger han:
”…mamma, när ska jag till
tandläkaren? 
…jag längtar
nämligen dit”
(!)
jag trodde jag hörde fel
och frågade va?! Men jag
hade hört rätt 😂
sedan kom en kompis
till mig, som jobbar där
på ögonmottagningen
och Max bjöd oss på olika
maträtter allt från skrovmål
med hamburgare och strips
till älgköttgryta och efter
vi ”mumsat i oss” och sagt:
”…ååå så gott
så sa han:
”…ni har just nu ätit
spindlar, pirayor,
daggmaskar och dylikt
och skrattade sååå gott åt
våra grimaser 😂😂😂
så jag hoppas denna
positiva killen ska nu
stanna ett tag och lämna
”testa-gränser-killen”
nånstans på vägen 😉

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.