Examen & sommarlov….

Torsdag den 11 Juni 2009

sommarlov

SOMMARLOV!!!!! …..
….skrek vi i bilen på vägen hem från examensfesten ikväll, jag & Fanny.
Vi försökte få med Max och ropa oxå, men han tyckte mest det var kul att vi skrek, så han satt och skrattade bak i bilstolen =)

Eftersom Fanny och resten av eleverna har jobbat
in en dag under året, så hade de examen redan ikväll.

pr%C3%A4stkrage

Molnigt och regnet hängde i luften, men det var uppehåll hela tiden (!!) och ganska varmt i luften. Dock var det lite knottigt och myggigt. Men vad gjorde det, man glömde allt, då man såg alla söta och finklädda ungar, dagen till ära. Flickorna såg ut som små gräddbakelser i sina söta klänningar och killarna stiliga eller mer tuffa. Jag ligger nu i sängen och skriver, helt slut, så därför kan jag inte bjuda på någon bild av storasyster (hittade dock lite somriga bilder ute på nätet =)

87-prast2
Max gillade då de sjöng sommarsångerna, han diggade i vagnen. Sedan mumsade vi prinsesstårta och saft. Max avslutade med att fylla kläderna och ta hem en hel del sand från lekplatsen =)

Nu blir det Max sista dag på dagis imorgon innan han får sommarlov. Vi ska då på sista dagen passa på att träffas, jag och Max resurs Ingela och utvärdera denna termin.

Få se hur natten blir, det verkar oroligt i spjälsängen. Grabbens 4 tänder som är på G, är nog lite aj-aj. Dessutom väldigt kvavt i sovrummet. Känns nästan klibbigt. Undrar om det ska bli åska?? Kan dock inte öppna fönstren, för vi har lite mycket mygg just nu och sedan vi flyttade sovrummet, så har vi inget myggnät monterat än. Måste försökas prioriteras till veckan. Annars kolavippar man ju =)

Sov gott!
annaskrift2 copy

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.