”Lifebike” skulle kännas som frihet…

Tisdag den 14 Juli 2009

Lite avis kan man väl känna sig hemmavid,
då andra hälften av familjen är bland söta djur på djurparken just nu. Men ändå är det skönt att vara hemmavid, då kroppen säger ifrån. Skulle ju inte vara så kul att vara som en ”bromskloss” för de andra.

Jag och Max har haft en skön dag.
Vi har varit ute på gården hela dagen. Fint väder. Nackdelen är väl alla stora ”flygfän” som kommer med solen.  Jag har faktiskt blivit biten av en geting på armen idag och även en stor ”brems” (eller hur stavar man det??) under foten, av alla konstiga ställen!! Så nu har man 2 stora blaffor som är uppsvällda. Tur att det inte var Max de gav sig på i alla fall.

Jag har trånat mot cykeln idag, men jag känner att jag orkar inte riktigt ta cykeln och det är så jobbigt att få Max i och ur cykelsadeln. Dessutom känns det så vingligt med Max bak på cykeln, då han blivit stor. Han sitter inte still där bak och när han rör sig….så svajar hela cykeln. Är livrädd jag ska hamna i diket.

lifebike

Näää…en cykelkärra och så en sån här elcykel LIFEBIKE, det skulle vara mumma det =) Tänk kunna ta alla jobbiga uppförsbackar med hjälp av att koppla på el.

Få väl hoppas på att vinna en liten lämplig peng…eller vad säger jag…en STOR peng skulle förstås inte sitta dumt, om man ändå skulle vinna =) Här är en reklamfilm om Lifebike http://vimeo.com/4660371 kolla så härligt det ser ut i alla tuffa uppförsbackar !!!

annaskrift2 copy

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.