Årets jultävling på bloggen…

 

Har jag en gång börjat att ha
jultävlingar här på bloggen, är det väl
en tradition som måste gå vidare ;)

Så nu blir det en liten utlottning igen
på något som jag pysslat ihop, i alla fall
lite på egen hand….

Jultavla och polkagriskäppar….

Denna ”jultavla” har jag gjort
i datorn….

…. och tryckt upp på en stadig, typ plastwellpapp,
så man kan ha den stående på typ en tavllist
eller möbel, utan behöva en ram. Texten är:
”…Nu är det jul och snart kommer tomten

Polkagriskäppar från Gränna,
10 st i en vit papperpåse …

….där jag handstämplat en lite stjärna. 
Käpparna är goda att ge bort, eller
att dekorera med i granen eller varför inte
julklapparna ;)

dessa 2 saker kan man alltså få om man
vill vara med i utlottningen. Som förra året så kommer
jag skriva ut alla kommentarer till detta inlägg och så
får Max dra en vinnare som sedan får detta hemskickad
med posten.

Sista tävlingsdag är den lördag den 17 December
och så gör vi dragningen den 18 dec och så hinner
den som vinner,  få det till jul.

Kommentarer…..

…jag ser ju att det är många som är in
på bloggen varje dag, typ 500 per dag (!!)
och det är verkligen jätteskoj. Däremot tycker
jag att mina besökare, har blivit lite dåliga på att
lämna någon liten kommentar eller hälsning (!!)

Nejdå, inget måste, men oj så kul det är, då det
väl kommer någon liten rad….

…så i att råda bot på detta, så MÅSTE ni då i alla fall
på detta inlägg, lämna en kommentar här under,
om ni vill vara med i tävlingen ;)

Skriv namn och mailadress, så jag kan kontakta
er, utifall ni vinner. Vill ni sedan skriva någon rad
om ditt eller datt, får ni även göra det ;)

58 reaktioner på ”Årets jultävling på bloggen…

 1. Jag är ju en av dina trogna läsare, och har även lyckats locka min syrra till att bli det ;) Brukar lämna en liten kommentar då och då, men jag borde vara bättre på det. Men du vet, det finns ju så många bloggar, och helst skull jag vilja lämna kommentarer på alla!

  I vilket fall. Ursnyggt jobbat med tavlan, du är så jäkla duktig på sånt där. Har sagt det förut och kommer säkerligen säga det igen.

  Mitt namn har du ju, och min mailadress med. Hoppas ni får en skön dag!

 2. Jag läser din blogg varje dag och bara älskar att se hur bra ni har det och vilken underbar familj ni är! Detta har hjälpt mig mycket sedan min syster fick sin kille med en x.tra, Algot. Plus att jag själv älskar att pyssla. Gjorde dina superfina ”fönsterlampor” nu till advent. Ha det gott! Kram!

  camilla.goransson@bollerup.se

 3. Mera regel än undantag att jag kikar in varje dag:) Det är så underbar stämning här hos dig! Jag blir så inspirerad att jobba med min lille ds-pojke när du beskriver hur du busar med Max! Du torde ha min adress.

 4. Johanna Davidsson Johanna_d83@hotmail.se

  Lämnar väl en liten kommentar jag också då :) Jag vill bara säga att du är en stor förebild för mig. Jag har själv en liten kille på 3 år med DS och han är verkligen det bästa som hänt mig. blir så glad att läsa om er allihopa

 5. Så roligt att läsa det ni skriver.
  Men tro nu inte, för guds skull,
  att ni måste skriva något om mig,
  jag fiskar inte efter att få uppmärksamhet,
  utan jag är med intresserad av VEM NI är ;)
  nyfiken som man är :)

 6. Klart att jag skall lämna ett avtryck… ;) Din blogg är ju den enda som jag följer…. och jag står väl för 3 av besöken varje dag ;) för att se om du har nåt nytt :). Och nu hoppas jag ju GIVETVIS att jag blir den lyckliga vinnaren till någon av dina fina saker ;)
  Ja, men du, vi ses ju snart! (har fixat o donat lite inför morgondagen)

  Kramar
  Annica

 7. Hittade din blogg via en länk & såg detta inlägg, skulle vara superkul att vinna, ingen jul utan polkagrisar liksom.. Och tavlan skulle sitta perfa i mitt rum, mitt rum är så tråkigt juldekorerat på julen, har bara en julstjärna och ingenting mer.. Skulle vara kul iaf :)

 8. Klart man vill vara med i tävlingen, fint o gott :) Läser din blogg lite då o då. Tycker det är så kul att se hur ni har det uppe i Norrbotten, bor i mellansverige. Men längtar ofta upp till Idafors där vi är grannar över älven.

 9. Jag hittade din blogg av en slump när jag letade efter någonting på nätet(minns ej vad jag letade efter) och började läsa lite, nyfiken som jag är. Och denna blogg fastnade i mitt hjärta. Att läsa hur du skriver om din familj är härligt och ditt pyssel är jättefint så jag är gärna med och tävlar =) Ha en härlig dag =)

 10. Givetvis vill jag vara med och ha chans på dina superfina saker! Har inte varit så datoraktiv på sistone så jag hade lite att läsa igen men åhhh… dina bilder är så fina och du fångar erat mysiga hem och era fina barn på ett helt fantastiskt sätt!
  Hoppas ni mår super och att årets otur och sjukor försvunnit sin kos och att det håller sig borta läääääänge nu :)

  KRAM

 11. Jag har din blogg som favorit. Den har jag tipsat om när jag träffat familjer och förskolor i mitt jobb som logoped! Mycket inspiration till språkträning! Säkert till att pyssla också, men jag har tummen mitt i handen och kan inte rita en streckgubbe ens så dina alster vågar jag mig inte på ;)

 12. Hej svejs!

  På dagen två veckor till operation och det är med blandade känslor nedräkning! Tyvärr är Jakob inte riktigt kry, 39 graders feber idag, hoppas han hinner piggna till. Han äter penicillin och ska göra det fram till operationen. De stora barnen har slutat skola och dagis för att inte dra hem några sjukdomar och vi är väldigt tråkiga och tackar nej till besökare.

  Ha det gott, många kramar/ Anna Nordlund, annanordlund72@hotmail.com

  • Åhhh…ni finns i mina tankar dagligen Anna.
   Så synd att han fått feber, hoppas innerligt att
   det ger med sig fort och att ni håller er friska.
   Jag kommer vara med er i tankarna under eran tripp
   och hjärtoperation och du vet ju var jag finns (!!)
   bara ringa, sms:a, maila, vad du vill. Men det vet
   du ju redan, visst?! ;)

   Vi kommer hålla både tummar och tår att
   ni nu först blir friska och krya och även
   under hela eran tripp. Sedan ska du se, när detta
   är ”överstökat”…vad vi ska träffas och surra och
   skämma bort våra barn :)))) Eller hur !!!! ;)

 13. Hittade din blogg när jag fick veta att jag så småningom skulle bli moster till en liten kille med DS och samma sorts hjärtfel som Max. Under väntans tider när mycket kändes osäkert var det skönt att se hur duktig och charmig Max är. Dessutom är det bra med dina beskrivningar av hur ni tränar, det blir så konkret hur man kan lägga upp det.

 14. Måste ju erkänna att jag är ofta in och läser din blogg men har nog aldrig lämnat en kommentar.

  Du inspirerar verkligen med ditt pyssel. Om man bara var hälfte så pysslig så hade man fått mycket gjort. Men har man tummen mitt i handen så har man.

  • Roligt att höra att du brukar vara in!
   Det där med tummen mitt i handen tror jag
   inte på ;) ….men man måste väl oxå känna
   inspiration för att pyssla, för att det ska
   bli något, för när jag själv inte har det,
   då blir det inget här heller ;)

 15. Hej Anna å Max! Hoppas att allt är bra med er bu i juletid. Ja som saft jag är en utav alla era läsare. Tycker så mycket om din hemsida, layout osv. Blir glad då jag läser onera små äventyr. Älskade den lilla berättelsen då Max skulle se på farfars älg. Sköt om er. Kram Linda

 16. Hej på dig, har precis börjat följa dig blogg igen, och den är så mysig och man blir glad av att läsa den, har en lite Lucas på ett år nu med ds. hoppas ni får en underbar jul, kram Anna Kruth

 17. Hej där! Att lämna kommentarer är man allt dålig på, förlåt! Jag följer troget din blogg sen ett år sedan kanske och det är lika inspirerande, oavsett om det handlar om pyssel, videos eller allt fantastiskt pedagogiskt material ni jobbar med! Fortsätt så! :) Hoppas att ni får en fin jul och nyår! Kram Maria

 18. Vill också vara med och tävla :-) Har en lite pojk med DS och har följt din blogg sen han föddes i somras. Mina föräldrar är också flitiga läsare och din är definitivt den enda blogg de läser ;) Brukar rekommendera din blogg så ofta jag får chansen för jag tycker verkligen att den är fantastiskt varm och fin. God Jul till er!

 19. Det var länge sedan jag kollade din blogg men har nu uppdaterat mig..Saknar Fanny i Pitholmssporthall på handbollssammandraget, fast hon kanske är någon annanstans. Hoppas vi är friska på fredag:)

 20. Ping: Sista chansen…. « Ett nytt liv…..

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.