Familjen Rysberg

Alltså Max älskar ju
Familjen Rysberg som är
ett barnprogram som gått
Barnkanalen

vinn
…ni som följer bloggen har
ju fått ta del av en hel del med
Max och dessa Vampyrer och även
Skelett och Varulvar & Zombies.

Tävling

Vi hittade ju en tävling i fredags
på barnkanalen om att få far ner
till inspelningen och vara med som
statist i ett program (!) Wow, önskar
bara att vi sett det tidigare :( när vi
lämnade in bidraget igår och tryckte på
”skicka knappen” så stod det att vinnaren
meddelas senast den 2 maj, så då är det
nog kört tyvärr.

Men vi har då i alla fall lämnat in ett
bidrag och Max kunde alla frågor utom
en han var lite osäker på och så skrev vi
en motivering.

Inspirerad….

Igår satt han åter igen och
kikade på klipp från Familjen Rysberg
och han LÄÄÄNGAR till hösten, då det
kommer nya avsnitt.

I morse ville han sjunga om dem
i bara pyjamasen och visst har han koll
på läget om  vem som spelar vem i
barnprogrammet…

View this post on Instagram

Max tittade på lite klipp av Familjen Rysberg igår och i morse var han inspirerad och snacka om att han har koll på läget vem som spelar vem 😉👍🏼 vi hitta ju en tävling där man kunde få vara med på en inspelning med just familjen Rysberg (se tidigare inlägg) men tror vi hitta den försent 😩 vi skicka dock in ett svar och motivering igår och vi kan väl bara hålla tummar, att det hinner vara med 👍🏼 det hade varit så grymt 👊🏼 #familjenrysberg #barnkanalen @barnkanalen #drakolle #markoolio @markoolio123 #bettan #petramede @thepetramede #uffe #JuliusJimenezHugoson @juliusjimenezhugoson #happyjankell #vampyrella @happyjankell #döskalle #freddegranberg @fr3dd3granb3rg #spelagitarr #sjunga #filmklipp #film #downssyndrom #hjärtebarn #maxochfamiljenrysberg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

Mer Familjen Rysberg

Jag kan bjuda på några fler
bilder och videoklipp från
instagram som handlar om
just om Familjen Rysberg..

View this post on Instagram

Hi-hi här har ni ju en repost på Max som spelade Familjen Rysberg förra hösten 😂 apropå förra inlägget 😉 #Repost @ettnyttlivmax with @repostapp. ・・・ Saknar ni familjen Rysberg? Vet ni att Max spelade in ett eget avsnitt med alla karaktärer? 😂😂 här ser ni en snutt av "Drak-Olle, Bettan, Vampyrella & Uffe" 😂 … det går att se hela teaterföreställningen med Max på youtube (ettnyttliv) jag tycker han gör det bra 👍🏼 .. Men jag är gode partisk oxå 😜☺️ #familjenrysberg #drakolle #markoolio #bettan #petramede #uffe #JuliusJimenezHugoson #vampyrella #happyjankell #teater #kläutsig #utklädning #barnkanalen #barnprogram #vampyr #barnsfantasi #skojigt #downssyndrom #hjärtebarn #maxochfamiljenrysberg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

.

.

.

.

.

View this post on Instagram

Hi-hi 😂😂 Max gillar nya serien "familjen Rysberg" med Markoolio och fick se lite av ett avsnitt nu när han kom hem. De är ju vampyrer och pratar mycket om blod och allt annat spännande, på ett skojigt sätt 👍🏼 så idag får vi ett paket levererat av en gubbe i en transportfirma och Max öppnar och säger: "…åh, jag älskar paket" och gubben svarar: "…ja du hoppas väl att snart tomten dyker upp" då svarar Max: "…nä jag hoppas det är BLOD i paketet" (!) 🙉🙈 😂😂 OOPPS! jo, jag fick förklara lite då, om den kära familjen Rysberg och att de brukar få blodleveranser 😉😂 så jag hoppas att han förstod 😉 #familjenrysberg #markoolio #petramede #blod #paket #leverans #bus #lek #fantasi #rollek #skojigt #maxochfamiljenrysberg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

…och här har ni klippet då han
spelar alla karaktärerna i en egen
teater uppsättning med utklädning
och allt….

.
..så ni förstår nog vad kul det
skulle ha varit att få träffa dem
alla för Max.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.