Nolia

Söndag for vi en sväng
Nolia i Piteå...

.

.
…synd att Max var så blyg,
vi hade nog behövs besöka det
fler gånger, så han hade vågat
surra med Jenny, för det var ju
planen från hans sida, han hade
mycket han tänkt fråga henne,
eftersom han alltid brukar se hennes
pysselprogram. Men nu har
han ju fått träffa henne i alla fall ;)

Åka helikopter

Pappa Jonas och storasyster
ville åka helikopter och då blev
det så…

.
…här ser ni filmklipp från färden…

.
…supernöjda efteråt! Max var
även han nöjd få se på från
marken ;)

Dålig natt

Ja, det var ju såklart inte så
smart att fara på Nolia för
min del. Men jag vill ju oxå,
men fått lida efteråt…

Här lite kontrast till innehållsrika filmer 😊….hur SMART var det att fara på Nolia idag? INTE ALLS med facit i hand. Jag var tveksam innan, jag tänkte först att de andra får fara själva, men tänkte "att gå lite lugnt runt" funkar nog ändå bra, trots att ryggen varit lite extra jobbig på sistone….men näpp – ingen hit 😖👎🏼 även om vi bara var en stund så mår jag inge vidare just nu, ingenstans i kroppen 😩…varvar ligga plant och vandra runt för att distrahera värken…så tänkte jag visar er hur det kan se ut nattetid här hemma hos mig som lever med kronisk värk dygnet runt ☺️ vinterhalvåret är det många nätter som ser ut så här…jag skriver absolut inte för att söka medlidande, utan för visa upp hur det kan vara att leva med min sjukdom….men nu fokus på att imorgon (eller idag) är en ny dag med nya möjligheter 😊👊🏼 #levamedkroniskvärk #fibromyalgi #värk #smärta #vandra #nattetid

A post shared by Max liv (@ettnyttlivmax) on

.

…så här får ni följa mig
på en liten nattvandring ;)

.
…jobbig natt!
Men nu när jag igen
kommit igång för dagen,
gjort rörelser, vi har gått lite
ute, så känns värken bättre,
fast kan inte sitta eller böja mig.
Kvällar och nätter och mornar värst.

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s