Nytt bord & stolar

Asså nu är jag nöjd 👌🏼
jag hade trånat på ett
bord med stolar på en
köp och sälj sida några dar
(denna bild här nere från
annonsen) ett gammalt
bord med 6 lådor på sidorna
och som varit skolbänk och
sånt gillar jag, något med
historia och som inte går
att köpa i en affär 💛…

Asså nu är jag nöjd 👌🏼 jag har trånat på ett bord med stolar på köp och sälj sida några dar (bild från annons) gammalt bord med 6 lådor på sidorna och som varit skolbänk och sånt gillar jag, något med historia och som inte går att köpa i en affär 💛…tänkte då vi ska göra om köket framöver och stolar behöver vi byta 👍🏼 så jag hade ställt klockan som påminnelse och den ringde precis då vi kom hem från dagens ICA besök (hade annars aldrig kommit ihåg) då såg jag att bud hade börjat och jag tänkte att det här är säkert eftertraktat och blir dyrt, så jag buda med ett tag, men efter mitt sista bud så sluta jag och såg att det bjöds över, så tänkte att jag fick det inte, men då hade jag sista budet inom rätt tid!!! ✨👌🏼💃😜👍🏼…YES! Å vet ni VAD (!) det blir bättre… då jag sedan har kontakt med säljaren så visar det sig att bordet är från GAMLA SKOLAN I ALTERSBRUK 😍💛✨…hur maxat är det?! (Vi bor i Altersbruk, för er som inte vet) …så jag är NÖJD!!!! 😃 ..å tänk bara vad pysselmaterial vi kunde ha i lådorna om vi vill 😂😂👍🏼 #nöjd #fyndat

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
……så i fredags hade jag ställt
klockan som påminnelse och
den ringde precis då vi kom hem
från ett ICA besök (hade annars
aldrig kommit ihåg) då såg jag att
bud hade börjat och jag tänkte att
det här är säkert eftertraktat och blir
dyrt, så jag buda med ett tag, me
n efter mitt sista bud så sluta jag och
såg att det bjöds över, så tänkte att jag
fick det inte, men då hade jag sista budet
inom rätt tid!!! ✨👌🏼💃😜👍🏼

…YES! Å vet ni VAD (!)
det blir bättre… då jag sedan har
kontakt med säljaren så visar det sig
att bordet är från GAMLA SKOLAN
I ALTERSBRUK 😍💛✨…hur maxat
är det?! (Vi bor i Altersbruk, för er som
inte vet) …så jag är NÖJD!!!! 😃 ..å tänk
bara vad pysselmaterial vi kunde ha i
lådorna om vi vill 😂😂👍🏼

Hämtade i lördags

Så i lördags hämtade och
vi beslutade att ta in det
på en gång  och se så fint
det blev….

Nu är jag nöjd 👌🏼✨ nu är jag grymt nöjd ✌🏼️⭐️… vågade ju inte hoppas för mycket, men det gamla bordet (gamla skolbänken från en skola här i Altersbruk) och stolarna som jag budade hem, är allt som jag faktiskt drömt om 💛 känns som jag drog en vinstlott ✨…både att jag alltid haft lite ångest om vi skulle köpa nytt bord, för vill varken ha ett för mörk bord eller vitt och tanken på ett nytt bord för massor av pengar, som jag få ska vara rädd för att göra märken i och kanske måsta ha underlägg som skydd, det är inte jag. Nu en gammal bordsyta, så nött att den har en perfekt färg, i mina ögon och vi kan ha den utan sätta på vaxduk och bara torka av själva bordet 👍🏼…jag har länge önskat mig ett djupare bord, att kunna ha så här ljus i mitten och aldrig behöva duka bort dem eller flytta på det 👍🏼…jag har velat ha vita nötta stolar, tanken har varit måla vita och slipa ner kanter för att "nöta" till det, ni som känner mig, vet ju att jag gillar det 😉och nu har vi 6 stolar som redan är nötta i färgen 😂😂👍🏼…extra bonus 6 lådor, 3 på varje långsida för förvaring (pyssel kanske 😝) ..sedan har vi stort kök och även om det blev 40 cm djupare så känns det inte trångt på nått sätt och pricken över i:et med bordets historia 👌🏼…så just nu svävar jag på moln ☁️☁️✨💫 Max fick dock något att klura över, vilken stol ska han välja på sin kortsida nu, när det är 2 st nu 😊👍🏼 #köksbord #gammalt #livetpålandet #sånöjd

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… nu är jag grymt nöjd ✌🏼️⭐️
vågade ju inte hoppas för
mycket, men det gamla bordet
och stolarna som jag budade
hem, är allt som jag faktiskt
drömt om 💛 känns som jag
drog en vinstlott ✨…både
att jag alltid haft lite ångest om
vi skulle köpa nytt bord, för vill
varken ha ett för mörk bord eller
vitt och tanken på ett nytt bord
för massor av pengar, som jag få
ska vara rädd för att göra märken i
och kanske måsta ha underlägg som
skydd, det är inte jag. Nu en gammal
bordsyta, så nött att den har en perfekt
färg, i mina ögon och vi kan ha den utan
sätta på vaxduk och bara torka av själva
bordet 👍🏼…jag har länge önskat mig ett
djupare bord, att kunna ha så här ljus i
mitten och aldrig behöva duka bort dem
eller flytta på det 👍🏼…jag har velat ha vita
nötta stolar, tanken har varit måla vita
och slipa ner kanter för att ”nöta” till det,
ni som känner mig, vet ju att jag gillar
det 😉och nu har vi 6 stolar som redan är
nötta i färgen 😂😂👍🏼
sedan har vi stort kök och även
om det blev 40 cm djupare så känns
det inte trångt på nått sätt och pricken
över i:et med bordets historia
…så just nu svävar jag på moln ☁️☁️✨💫

Max fick dock något att
klura över, vilken stol ska
han välja på sin kortsida nu,
när det är 2 st nu 😊👍🏼

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s