Ärenden & bakslag

Torsdag var en sån
där dag, då jag laddat
och dopat mig med
mediciner och försökt
”göra bort” flera saker
på samma dag då jag
ändå for och så tar jag
”smällen” och bakslaget
i kroppen efteråt.

Så jag var hos tandläkare
och hade även en dejt med
optikern och beställt nya
glasögon, så en ”dyr” dag 😉

.
…och så sparade jag det
bästa till sist, bästa dejten
med Max på stan innan vi
for hem 💛

Mått lite risigt

Så efter detta har jag
mått  lite risigt i kroppen.
Speciellt efter optiker,
då jag är så känslig i
ögonen och får sån yrsel…

View this post on Instagram

Känns som om hon just beskrev fighten att leva med fibromyalgi, jag behöver lite pepp idag 👊🏼 en dag på stan med några ärenden igår, som de flesta bara tar som "vardagsmat" som något naturligt att bara göra, blir för mig en fight. Åh, fy fan vilken natt, nu efteråt, värk, smärta, yrsel och illamående. Idag fortsätter eländet och det känns som jag går på själva benknotorna under fötterna utan några fotdynor som dämpar, höften tog stryk igår och magen slår bakut, värken ligger och pyr på högsta nivå och leder och muskler i stort sett hela kroppen protesterar …japp, så kan mitt liv se ut då jag lever med fibromyalgi 👎🏼..så jag ligger och funderar idag om det inte skulle gå att lämna in och söka om skilsmässa, vill verkligen inte fortsätta förhållandet med min följeslagare 😉..hen har redan förstört 14 år av mitt liv och jag vill inte nå mer, jag skulle vilja ha tillbaka mitt "vanliga sociala och rantande och aktiva liv" 😩 jag skriver inte för att söka en massa "tycka synd om mig kommentarer" men jag vill upplysa hur det är att leva med Fibromyalgi där varje dag ofta känns som en kamp att orka och att hålla sig positiv och något som få ser. En jä..la skit sjukdom 😠 men det går ju inte gräva ner sig för det, näpp bara trycka på "pepp-knappen" hitta ljusglimtarna och fighta på…. jag får tänka på energin som Max kom ner med i morse, han sprang nerför trappan nyvaken och ropar; "….mamma, det är ju fredag, ikväll är det fredagsmys!!" så det tar jag fasta på jag oxå och imorgon är en ny dag med nya möjligheter och jag tar med mig Elizabeth Tylor's fighting-spirit 👊🏼👍🏼 #fibromyalgi #attlevamedkronisksjukdom #fokusfredag

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…så skrev just i fredags
så här:

Känns som om Elizabeth Tylor
just beskrev fighten att leva med
fibromyalgi, jag behöver lite pepp
idag 👊🏼 en dag på stan med några
ärenden igår, som de flesta bara
tar som ”vardagsmat” som något
naturligt att bara göra, blir för mig
en fight. Åh, fy fan vilken natt, nu
efteråt, värk, smärta, yrsel och
illamående. Idag fortsätter eländet
och det känns som jag går på själva
benknotorna under fötterna utan
några fotdynor som dämpar, höften
tog stryk igår och magen slår bakut,
värken ligger och pyr på högsta nivå
och leder och muskler i stort sett hela
kroppen protesterar …japp, så kan
mitt liv se ut då jag lever med fibromyalgi 👎🏼
..så jag ligger och funderar idag om det
inte skulle gå att lämna in och söka om
skilsmässa, vill verkligen inte fortsätta
förhållandet med min följeslagare 😉
..hen har redan förstört 14 år av mitt liv
och jag vill inte nå mer, jag skulle vilja
ha tillbaka mitt ”vanliga sociala och
rantande och aktiva liv” 😩 jag skriver
inte för att söka en massa ”tycka synd
om mig kommentarer” men jag vill
upplysa hur det är att leva med
Fibromyalgi där varje dag ofta känns
som en kamp att orka och att hålla sig
positiv och något som få ser.
En jä..la skit sjukdom 😠 men det går
ju inte gräva ner sig för det, näpp bara
trycka på ”pepp-knappen” hitta
ljusglimtarna och fighta på…. jag får
tänka på energin som Max kom ner
med i morse, han sprang nerför trappan
nyvaken och ropar;
”….mamma, det är ju fredag,
ikväll är det fredagsmys!
!” så det tar
jag fasta på jag oxå och imorgon är
en ny dag med nya möjligheter och
jag tar med mig Elizabeth Tylor’s
fighting-spirit 👊🏼👍🏼

Så ett par tuffa nätter och
blivit fokus vila och inte göra
så mycket för att ladda inför
2 kalas i helgen.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.