Vi fortsätter i lekstugan

Vi tar lite då & då
och målar i  lekstugan.
Dock får jag hela tiden
passa mig, så att jag
inte gör för mycket, så jag
blir dålig, så små korta pass.
Fast typ idag blev det inget,
varit för risig i kroppen.

Ni har väl inte missat
att vi gör detta tillsammans
med Happy Homes !
Kika  in denna sida så ser
ni hur allt började >>

Här nere kan ni se att det
går  framåt, sedan sist jag
la ut …

View this post on Instagram

Det här är avkoppling för mig 👌🏼 stå och dutta lite finlir med pensel 👍🏼 målat på lite grundfärg i eftermiddag på snickarglädje/gardinstång till fönster i lekstugan 😉 pappa Jonas var förbi idag på @happyhomespitea och hämtade ut några lite mindre penslar, som vi glömde sist, för diverse finlir och springor 👌🏼blir ju mycket vitt nu i grunden, såsom dessa gardinstänger, men sen återstår det se vad de ska få bli för färg, MÅNGA idéer florerar runt i huvudet nu 😜 längtar till vi ska få in lite färg i stugan oxå 😉👌🏼#maxochannainrederlekstuganmedhappyhomes #måla #snickarglädje #lekstuga #renovera #livetpålandet #happyhomespiteå #beckers @beckersfarg

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…lite grundmålning
av fönsterbrädor och
gardinstänger.

Måste visa att Max
pysslade ihop en
målartröja en kväll..

View this post on Instagram

Blev ett litet "pyssel" tidigare idag 😉 vi tyckte ju att det vore kul "piffa" upp t-shirten som Max använder som målartröja i lekstugan med någonting och då valde Max att skriva: "..HAPPY MAX" med en smiley 👉🏼🙂 med textilpennor i neon, passar ju bra till vårt projekt 😜så vi får väl se imorgon hur fin han blir i den ☺️😊 men ett tips är just detta enkla pyssel, ta en t-shirt gammal eller billig ny, på H&M har de alltid billiga enfärgade t-shirts billigt och så enkelt rita och skriva på tröjorna med textilpennor eller använd vanlig textilfärg om ni hellre vill stämpla motiv, kul göra med barn och så får de ju sin egen"design" 😉👍🏼#maxochannainrederlekstuganmedhappyhomes #pyssla #pyssel #pysslamedbarn #diy #diybarn #tips #T-shirt #måla #textilfärg #textilpennor

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…och här nere ser ni
en liten film, från då
han målar med den…

View this post on Instagram

Blev ett litet "pyssel" tidigare idag 😉 vi tyckte ju att det vore kul "piffa" upp t-shirten som Max använder som målartröja i lekstugan med någonting och då valde Max att skriva: "..HAPPY MAX" med en smiley 👉🏼🙂 med textilpennor i neon, passar ju bra till vårt projekt 😜så vi får väl se imorgon hur fin han blir i den ☺️😊 men ett tips är just detta enkla pyssel, ta en t-shirt gammal eller billig ny, på H&M har de alltid billiga enfärgade t-shirts billigt och så enkelt rita och skriva på tröjorna med textilpennor eller använd vanlig textilfärg om ni hellre vill stämpla motiv, kul göra med barn och så får de ju sin egen"design" 😉👍🏼#maxochannainrederlekstuganmedhappyhomes #pyssla #pyssel #pysslamedbarn #diy #diybarn #tips #T-shirt #måla #textilfärg #textilpennor

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
… varv 2 av panelgrundfärg
från @beckersfarg #beckers
och vi flörta med pappa
Jonas som började lite i taket 👍🏼👍🏼

Lite teamwork
en av dagarna…

.
…och en dag ville Max
inte måla och absolut
få man ju ledigt då ;)
Så då körde han ”live-musik”
till mig medan jag målade och
sjöng och spelade gitarr på
lekstugebron ;) Lyssna om
ni klickar på klippet här nere…

.
… härliga egna
texter har han ;)

Så vi ångar på så smått,
vi längtar ju till då vi kan
börja planera mer hur vi ska
piffa upp stugan sen med lite
färger !!

/ ANna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.