Mamma vs fluga 1-1

Jag har haft en liten
jobbig natt, natten mot
torsdag. Å då i dubbel
bemärkelse, lite mer risig
i kroppen så jag beslöt att
aldrig ens första gå upp i
sängen, utan campade i soffan
nere. Samma planer hade även
en fluga med värsta trotsiga
humör jag nånsin mött på 😉
då jag lagt mig för att försöka
slumra lite, så kom ju då såklart
flugan och retades, först försökte
jag såklart ignorera och vifta
bort och drog upp filten extra
högt och sedan några tappra
försök att smälla med handen,
men ni vet ju hur det går 😉
å sen började flugan med attacker (!)
kom med världens fart in i huvud,
kind, örat 😮 helt galen !!

View this post on Instagram

Fluga vs mamma 1-1 😉 Jag har haft en liten jobbig natt i dubbel bemärkelse, lite mer risig i kroppen så beslöt att aldrig ens första gå upp i sängen, utan campat i soffan nere. Samma planer hade även en fluga med värsta trotsiga humör jag nånsin mött på 😉 då jag lagt mig för att försöka slumra lite, så kom ju då såklart flugan och retades, först försökte jag såklart ignorera och vifta bort och drog upp filten extra högt och sedan några tappra försök att smälla med handen, men ni vet ju hur det går 😉 å sen började flugan med attacker (!) kom med världens fart in i huvud, kind, örat 😮 helt galen !! Så då hämtade jag fram flugsmällaren och så satt jag där och väntade….och såklart puts väck 😂 kände hur den satt nånstans och bara hånskrattade åt mig. Så såklart la mig igen och efter en stund fortsatte flygattackerna, jag satt mig upp, satt i stridsläge, flugan hånskrattade, jag la mig, låg nu med flugsmällare i handen i högsta hugg, men icke pricka jag …. snacka om att reta gallfeber på en ☺️ så vi höll på med vår "match" hur länge dom helst, anfall, redo med flugsmällare, bortblåst, lägga ner flugsmällare, slumra, anfall…..😣 men så vid 04.30 ser jag äntligen den sitta framför mig på rumsbordet och SMACK… fullträff ✨ vilken känsla, där kan jag ju faktiskt förstå känslan hos jägare och dylikt (hi-hi) underbart!!! Sen däckade jag totalt, hörde att gubben kom ner och skulle till jobbet, hörde mig själv fråga om han sovit gott, sedan kommer jag inte ihåg nå mer och hörde honom aldrig fara, jag sov nog hårt då han skulle säga "hejdå" 😉 sedan dök Max upp vid 07.30, så kan nog bli en liten seg dag idag åsså spöregnar det ute oxå.. #vilkennatt #fluga #attack #värstamatchen #vanntillslut

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…så då hämtade jag fram
flugsmällaren och så satt
jag där och väntade….
och såklart puts väck 😂
kände hur den satt nånstans
och bara hånskrattade åt
mig. Så såklart la mig igen
och efter en stund fortsatte
flygattackerna, jag satt mig
upp, satt i stridsläge, flugan
hånskrattade, jag la mig,
låg nu med flugsmällare i
handen i högsta hugg, men
icke pricka jag ….
snacka om att reta gallfeber
på en ☺️ så vi höll på med
vår ”match” hur länge dom
helst, anfall, redo med flugsmällare,
bortblåst, lägga ner flugsmällare,
slumra, anfall…..😣
men så vid 04.30 ser jag
äntligen den sitta framför
mig på rumsbordet och
SMACK … fullträff ✨
vilken känsla, där kan jag
ju faktiskt förstå känslan
hos jägare och dylikt (hi-hi)
underbart!!!

Sen däckade jag totalt,
hörde att gubben kom
ner och skulle till jobbet,
hörde mig själv fråga
om han sovit gott, sedan
kommer jag inte ihåg nå
mer och hörde honom
aldrig fara, jag sov nog
hårt då han skulle säga
”hejdå” 😉 sedan dök
Max upp vid 07.30.

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.