Uppdatering lekstugan 1

Nu dax för uppdatering
igen hur det går i lekstugan.
I veckan kom Max morfar
förbi och fixade en sockel
till Max grill, så den blir
lagom höjd till Max…

.
…och så hade han
även gjort lite strips
till fritösen 😜👍🏼
så snart ska även
hamburgergrillen på
plats ordentligt i
lekstugan/friggebodan 👍🏼
men lite målning blev
det nu då 😉

Vad har mer hänt?

Jo en hel del, men
även mycket kvar, men
här ser ni vad som hänt
sedan jag sist uppdaterade…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

View this post on Instagram

Jag har monterat lampa från @ikeasverige idag, vi köpte den mindre storleken av KRUSNING som vi planerar ha som taklampa i lekstugan/friggebodan 💡👍🏼 så vi hoppas det ska passa, vi tyckte den var lite skojig då vi får "knöla ihop" den lite som vi vill och kändes lite neutral upp mot taket, då mycket i övrigt ska vara färgglatt 😉 så blir spännande se om det blir bra för IDAG ska jag flörta med ögonfransarna, kanske dela ut pussar 💋och om det behövs be på mina bara knän 🙏🏼 så elektrikern i huset drar elen till några nya uttag och taklampa ikväll, så att vi sedan kan ta in möbler och fortsätta 😜😜 allt står just nu och " hänger" på detta moment och inte lätt vara gift med en elektriker, då just det ska göras 😆😉 #belysning #lampa #ikea #maxochannainrederlekstuganmedhappyhomes #inredning

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.

.

View this post on Instagram

Nu är sängen/soffan på plats i lekstugan/friggan (swipa för fler bilder) och vi har sytt överdrag i möbeltyg från @ohlssonstyger till madrassens undersäng, huvudmadrasden och bäddmadrassen för att sedan med lite kuddar och piff, få känslan av en soffa men som sedan går att använda till sängar om man vill sova där 👍🏼 absolut inte perfekt sytt, blev nån cm för stort för att det ska bli så där stramt och slätt, men var rädd att inte orka dra det på plats då 😉 tror att det ändå blir bra då det ska dit kuddar och sånt sen 👍🏼 bäddmadrassen är en sån där skön som formar sig efter då man sitter/ligger, så blir ju alltid lite svårt få det slätt men skönt kommer vi sitta 😜👍🏼 och som ni sett tidigare så har Max hjälpt till vid symaskin och gasat på pedalen och vi har haft teamwork ✌🏼 så nu kan vi checka av detta som klart ✔️ #maxochannainrederlekstuganmedhappyhomes #inreda #sy #möbeltyg #ohlssonstyger

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.

.
…återkommer med ännu
mer i nästa inlägg, det var
ju så många uppdateringar,
jag inte visat här på bloggen ;)

/ Anna

 

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.