Om fibromyalgi vore synligt

Det här är en bild som
funnits ett tag för att
kunna visa att om
Fibromyalgi var synlig,
då skulle kroppen se ut
så här …..

View this post on Instagram

Det här är en bild som funnits ett tag för att kunna visa att om Fibromyalgi var synlig, då skulle kroppen se ut så här och japp det är en bra beskrivning, för just nu känns det exakt så där 😖 alltså jag har ont överallt just nu, jag är öm överallt, känns överkörd, misshandlad och molvärken går på max och den mer intensiva smärtan far runt som ett flipperspel…suck! Har ont i benhinnorna som om jag skulle ha sprungit nån mil på asfalt och det känns som grym träningsvärk i vaderna och alla muskler svarar med mjölksyra då jag använder dem ☹️ det värker typ flesta fingerleder, handleder, strålar upp underarmar, axlar, nacke, ländrygg, alla muskler mellan revbenen, höfter, låren bränner, vaderna värker, benhinnor värker, muskler ovansidan fötter gör ont, gör ont under fötter då jag går. Magen protesterar och låter som en bubbelpool och dessutom fick jag blåsor i hela munnen….bläh! Säkert många faktorer som bidrar att det blir ett ordentligt bakslag, jag har rantat 2 dagar på Max danser och det har blivit kyligare och blåsigare väder, å jag har känt att det kommit smygande mer och mer å ändå filmade vi lite till videon ute (säkert inte poppis av ”den” som har övertaget på kroppen min) så natten blir nog lååång, men försöker alltid hitta det lilla positiva och får tänka att det passar väl bra att då redigera Max video lite, då det inte går att sova, å imorgon är en ny dag och förhoppningsvis en bättre sådan 😉👍🏼 #fibromyalgi #levamedkroniskvärk #pissigsjukdom #sökerintemedlidande #villbaraberättahurdetkanvara

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…och japp det är en bra beskrivning,
för just nu känns det exakt så där 😖
alltså jag har ont överallt just nu,
jag är öm överallt, känns överkörd,
misshandlad och molvärken går
på max och den mer intensiva
smärtan far runt som ett flipperspel
..suck!

Har ont i benhinnorna som
om jag skulle ha sprungit
nån mil på asfalt och det
känns som grym träningsvärk
i vaderna och alla muskler
svarar med mjölksyra då jag
använder dem ☹️ det värker
typ flesta fingerleder, handleder,
strålar upp underarmar, axlar,
nacke, ländrygg, alla muskler
mellan revbenen, höfter, låren
bränner, vaderna värker, benhinnor
värker, muskler ovansidan fötter
gör ont, gör ont under fötter
då jag går. Magen protesterar
och låter som en bubbelpool
och dessutom fick jag blåsor
i hela munnen….bläh!

Säkert många faktorer som
bidrar att det blir ett ordentligt
bakslag, jag har rantat 2 dagar
på Max danser och det har blivi
t kyligare och blåsigare väder,
å jag har känt att det kommit
smygande mer och mer å ändå
filmade vi lite till videon ute
(säkert inte poppis av ”den”
som har övertaget på kroppen
min) så natten blir nog lååång,
men försöker alltid hitta det lilla
positiva och får tänka att det
passar väl bra att då redigera
Max video lite, då det inte går
att sova, å imorgon är en ny
dag och förhoppningsvis en
bättre sådan 😉👍🏼

/ Anna

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.