Brottsligt

Max såg igår
ett favvoprogram
på Barnkanalen som
handlar om poliser och
som heter ”Brottsligt” 👮🏼

View this post on Instagram

Max har idag sett ett favvoprogram på Barnkanalen som handlar om poliser och som heter "brottsligt" 👮🏼 så när han skulle gå och duscha och lägga sig, var han helt uppslukad i poliser och dess arbete. Jag frågade vad programmet handlade om idag , men han hade inte tid att berätta utan sa: "…ähhh, glöm det, det är en lång historia" 😂👍🏼 sedan började han surra om att han sååå gärna skulle vilja följa med sin morbror (som är polis) och se på hans jobb och sedan sa han upphetsat: "…mamma, nu har jag bestämt mig, jag ska bli polis då jag blir stor" 👮🏼‍♀️😉 så jag sa okej och han fortsatte: "…jo, jag ska bli en skateboard-polis" 😂 så jag frågade hur han då skulle göra. Han svara: "…jag tar bara lite extra fart och swish så har jag glidit ikapp tjuven" 😂😂👍🏼 så jag funderar om tjuven hoppar in i en bil då, att då hinner han ju inte ikapp. Men då tittade Max på mig och lutar huvvet på sne och säger: "…men åhhh (med typ "fattar-du-inte"uttrycket i ansiktet) då lånar jag ju bara en motorcykel av nån, den kan få 10kr och så tar jag motorcykeln och kör ikapp tjuven" 😂😂😂 japp, så löser "Max-polisen" framtida uppdrag ☺️👍🏼 #framtidsplaner #blipolis #skateboardpolis

A post shared by Max liv med familj (@maxmedfamilj) on

.
…så när han skulle gå
och duscha och lägga sig
igår, var han helt uppslukad
i poliser och dess arbete.
Jag frågade vad programmet
handlade om, men han hade
inte tid att berätta utan sa:
”…ähhh, glöm det, det är
en lång historia” 😂👍🏼
sedan började han surra
om att han sååå gärna skulle
vilja följa med sin morbror
(som är polis) och se på hans
jobb och sedan sa han upphetsat:
”…mamma, nu har jag bestämt
mig, jag ska bli polis då jag
blir stor” 👮🏼‍♀️😉
så jag sa okej och han
fortsatte:
”…jo, jag ska bli en
skateboard-polis” 😂
så jag frågade hur han
då skulle göra.
Han svara:
”…jag tar bara lite
extra fart och swish
så har jag glidit ikapp
tjuven” 😂😂👍🏼
så jag funderade om
tjuven hoppar in i en
bil då, att då hinner
han ju inte ikapp. Men
då tittade Max på mig
och lutar huvvet på sne
och säger:
”…men åhhh (med typ
”fattar-du-inte”uttrycket
i ansiktet) då lånar jag
ju bara en motorcykel
av nån, den kan få 10kr
och så tar jag motorcykeln
och kör ikapp tjuven” 😂😂😂

Japp, så löser ”Max-polisen”
framtida uppdrag ☺️👍🏼

/ Anna

Annonser

Lämna gärna en kommentar:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.